Libnet.ro
UNICEF

13:45

Comisar european, AVERTISMENT DUR pentru Guvernul Romaniei in privinta Legilor Justitiei

B1 B1,
Comisar european, AVERTISMENT DUR pentru Guvernul Romaniei in privinta Legilor Justitiei

Comisarul european pentru justitie, Vera Jourova, a solicitat Guvernului Romaniei sa reconsidere legislatia recenta privind sistemul judiciar. intr-un interviu pentru Die Welt, Jourova a avertizat ca. continuă pe B1

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestele diasporei : Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Bardac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de aseara.

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestul diasporei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Birdac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de vineri seara, care a fost marcat de violente.

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care au strigat cuvinte obscene la adresa PSD la turneul de la Montreal

Simona Halep a reactionat dur la adresa romaniilor ce au strigat M. e PSD in tribunele turneului de tenis de la Montreal A fost un sentiment fantastic sa vorbesc din nou din postura de castigatoare. Simt ca .

Mihai Fifor, mesaj dur pentru protestatari: Unii isi doresc cu orice pret sa existe doua Romanii, dezbina si sadesc ura intre romani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, transmite un mesaj dur protestatarilor implicati in violentele din Piata Victoriei. intr-un mesaj publicat pe Facebook, seful de la MApN vorbeste despre unitatea.

ştiri din Politica

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )