Libnet.ro
UNICEF

12:15

Comisia Europeana condamna reprimarea brutala a protestelor din Piata Victoria

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana condamna reprimarea brutala a protestelor din Piata Victoria

Comisia Europeana este ingrijorata de violentele declansate cu ocazia protestului din 10 august, desfasurat in Piata Victoriei, si precizeaza faptul ca acorda o mare importanta independentei justitiei si luptei impotriva justitiei, se arata intr-un comunicat de presa al CE. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana condamna violentele impotriva jurnalistilor din timpul protestelor din Piata Victoriei

Comisia Europeana condamna agresiunile atribuite fortelor de ordine din Romania impotriva jurnalistilor, in timpul protestelor violente de vineri, evidentiind ca este important ca angajatii companiilor me.

Comisia Europeana, despre protestul din 10 august:Violenta nu poate fi niciodata o solutie in politica

Comisia Europeana este ingrijorata de violentele declansate cu ocazia protestului din 10 august, desfasurat in Piata Victoriei, si precizeaza faptul ca acorda o mare importanta independentei justitiei si luptei impotriva justitiei, se arata intr-un comunicat de presa al CE.

Comisia Europeana condamna violentele din Bucuresti si cere protejarea jurnalistilor

Comisia Europeana a condamnat agresiunile manifestate de fortele de ordine impotriva jurnalistilor, subliniind ca este important ca angajatii companiilor media sa isi poata desfasura activitatea, informeaza postul public austriac ORF, citat de Mediafax.

ANUNTUL momentului! Premierul Viorica Dancila a luat DECIZIA radicala dupa REPRIMAREA protestelor din Piata Victoriei

Protestele impotriva guvernarii PSD-ALDE ar fi determinat-o pe premierul Viorica Dancila sa ia o decizie radicala! Aceasta ar fi hotarat sa-si intrerupa concediul. Conform Antena 3, premierul a decis sa.

Rasturnare de situatie in cazul incidentelor din Piata Victoriei. La proteste au fost prezenti si mercenari, persoane cu pregatire militara

Apar acuzatii tot mai grave dupa violentele de la mitingul de vineri din Piata Victoriei. Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, dezvaluie ca are informatii despre mercenari infiltrati pentru.

VIOLENTELE jandarmilor de la protestul Diasporei, CONDAMNATE DUR de Comisia Europeana

Comisia Europeana reactioneaza dupa interventia brutala a jandarmilor de la protestul de vineri din Piata Victoriei. Forul comunitar a condamnat agresiunile fortelor de ordine din Romania impotriva echipei.

Comisia Europeana, mesaj DUR pentru Romania dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din Piata Victoriei: Independenta Justitiei si lupta impotriva coruptiei, de o importanta colosala

Comisia Europeana intervine in scandalul momentului din Romania. Un purtator de cuvant de la Bruxelles atrage atentia ca manifestatiile violente de la Bucuresti nu pot fi o solutie in.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Comisia Europeana urmareste cu preocupare situatia din Romania si considera ca independenta justitiei si actiunile pentru combaterea coruptiei sunt foarte importante, se arata intr-un comunicat al.

Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

Doi dintre agresorii femeii-jandarm batute vineri seara in timpul protestelor din Piata Victoriei au fost retinuti, informeaza B1 TV. Pe langa acestia, alti 19 suspecti au fost audiati de politie. Arma.

Klaus Iohannis transmite un mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei: Nu cumva cei care doresc oprirea luptei anticoruptie si-au dorit o diversiune?

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de la ora 18:00, in contextul protestelor din ultimele zile marcate de o interventie brutala a Jandarmeriei in seara si noaptea de vineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )