Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eu nu cred ca acolo este Diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eu nu cred ca acolo este Diaspora

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale,Lia Olguta Vasilescu,consider ca protestatarii aflati in Piata Victoriei nu ar fi din Diaspora. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii, declaratie despre mitingul Diasporei: Nu cred ca acolo este Diaspora. Din zona Olteniei au fost platite microbuze de la partidele politice ca sa vina azi

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o prima reactie cu privire la mitingul Diasporei. Acest Guvern face eforturi foarte mari sa respecte un program de guvernare, care a fost votat de cetateni, de.

Lia Olguta Vasilescu despre protest: Nu cred ca acolo este Diaspora. Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri seara, ca mitingul din Piata Victoriei este unul ilegal si ca Jandarmeria trebuie sa-si faca datoria. De asemenea, a spus ca nu crede ca oamenii din strada sunt romani din Diaspora. Vasilescu a sustinut ca din zona Olteniei, de exemplu, s-au platit microbuze, autocare, de la partidele politice si a intrebat: Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!.

Ministrul Muncii spune ca dublarea pensiilor presupune o suplimentare a bugetului de pensii cu doar 15 miliarde de lei

Bugetul de pensii va trebui suplimentat cu 15 miliarde de lei in 2022, in conditiile in care pensiile vor fi dublate, dupa ce vor fi recalculate in baza noii legi, a declarat, vineri, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta Vasilescu, intr-o.

Ministrul Muncii sustine astazi o declaratie de presa

Ministrul Muncii, Lia-Olguta Vasilescu, va sustine vineri, la ora 12:00, la sediul institutiei o declaratie de presa in legatura cu proiectul de lege privind sistemul public de pensii. Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a lansat ieri seara in dezbatere publica proiectul Legii pensiilor, care urmareste eliminarea inechitatilor dintre cei care au cotizat egal si primesc pensii diferite, dar si dintre barbati si femei, asa cum se intampla in prezent, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, transmite News. ro.

Cum arata la TV mitingul diasporei. Lacrimi si sange la Realitatea TV, imagini uluitoare la RTV. Ministrul Muncii, la Antena 3: Pensiile nu scad

Toate posturile de stiri transmit imagini de la mitingul Diasporei, insa fiecare trateaza diferit ciocnirile violente dintre fortele de ordine si protestatari. Daca Realitatea TV vorbeste despre lacrimi si sange in fata Guvernului, Romania TV revine cu alerta maxima, in timp ce Antena 3 insista foarte mult pe jandarmii raniti si discuta despre pensii cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Ministrul Muncii sustine astazi o declaratie de presa

ACTUALIZARE Legea pensiilor nu are legatura cu viitoarele alegeri Legea pensiilor nu are legatura cu alegerile parlamentare din 2020, altfel s-ar fi aplicat din acel an, ea urmand sa se aplice din 2021 pentru ca functionarii de la Casa Nationala de Pensii au nevoie de minimum doi ani pentru a recalcula 5,9 milioane de pensii, a anuntat astazi ministrul Muncii, Olguta Vasilescu.

ANUNT CRUCIAL pentru PENSIONARI! Ce se va intampla cu PENSIILE romanilor din septembrie. Ministrul Muncii: Vom auzi tot felul de CRITICI

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca noua lege a pensiilor va fi prezentata joi si va sta in dezbatere publica vreme de o luna. in septembrie, va fi adoptata in Parlament si trimisa spre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )