Libnet.ro
UNICEF

21:45

Deputatul AKM, avertisment pentru hotii care i-au furat bolidul de 140.000 de euro: Proiectele legilor Justitiei sunt la mine

Adevărul Adevărul,
Deputatul AKM, avertisment pentru hotii care i-au furat bolidul de 140.000 de euro: Proiectele legilor Justitiei sunt la mine

Deputatul Catalin Radulescu, cunoscut si ca deputatul AKM, a declarat, joi, ca cei care i-au furat masina nu au luat si proiectele de modificare a legilor Justitiei si a facut apel la acestia sa-i returneze bolidul, subliniind ca nu mai crede in coincidente. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Godina pentru romanii care iau apararea politicienilor haituiti de DNA

Politistul-scriitor Marian Godina a transmis luni un mesaj tuturor romanilor care, pe Facebook, iau apararea politicienilor vizati de procurori. Cunoscutul agent ii indeamna pe acestia ca,.

Deputatul Catalin Radulescu sustine ca hotii care i-au spart masina cautau proiectele Legilor Justitiei

Deputatul Catalin Radulescu a declarat, joi, ca persoanele care i-au furat masina nu au avut cum sa sustraga si proiectele de modificare a Legilor Justitiei, intrucat el nu lasase aceste documente in masina.

Un brailean s-a trezit fara geamuri si porti la casa pe o detine. Hotii i-au furat si vinul, ca sa sarbatoreasca lovitura

Printre hoti se numara si un adolescent de 17 ani, politistii identificand trei persoane care au participat la furtul din locuinta unui brailean din Faurei.

Deputatul Mitraliera, condamnat pentru dare de mita, are planuri mari cu Legile Justitiei. Una dintre propuneri: Parlamentarii sa-i numeasca pe procurorii-sefi

Deputatul PSD Catalin Radulescu, condamnat definitiv pentru luare de mita, a condus un grup de lucru la Parlament pentru modificarea Legilor Justitiei, care a ajuns la concluzia ca parlamentarii trebuie sa.

Fara vize in Canada pentru romanii care stau cel mult 6 luni

Autoritatile canadiene intentioneaza sa elimine de la 1 decembrie cerinta obligativitatii vizelor pentru cetatenii romani care vor calatori in Canada pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic, inclusiv pentru vizitarea familiei / cunostintelor sau pentru prospectarea oportunitatilor de derulare a afacerilor, indiferent de tipul pasaportului detinut.

35.000 Euro, fonduri europene pentru romani care se intorc din strainatate, sa-si deschida mici afaceri in Romania

Romanii plecati la munca in strainatate si care se intorc in tara pot obtine fonduri nerambursabile de 35. 000 de euro plus cursuri de antreprenoriat, pentru a-si deschide mici afaceri in Romania, intr-unul dintre proiectele pe fonduri europene din linia de finantare Diaspora Start-up, au informat joi organizatorii, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Mutarea contributiilor - procedura pentru patronii care vor sa majoreze brutul angajatilor

Patronii care vor dori sa mentina cel putin aceleasi salarii nete ale angajatilor dupa mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat, prin ordonanta de urgenta decisa de Guvern recent, vor trebui sa majoreze salariul brut al angajatilor, din anul 2018. Ministerul Muncii a transmis StartupCafe. ro unele explicatii aici.

Un barbat se lupta cu asociatia de locatari pentru VEVERITA care ii ofera SPRIJIN EMOTIONAL

Un barbat spune ca nu mai poate trai fara veverita sa care ii ofera sprijin emotional. El se afla in conflict cu asociatia de locatari care nu este de acord ca veverita sa mai locuiasca in.

Un barbat se lupta cu asociatia de locatari pentru VEVERITA care ii ofera SPRIJIN EMOTIONAL (VIDEO)

Un barbat spune ca nu mai poate trai fara veverita sa care ii ofera sprijin emotional. El se afla in conflict cu asociatia de locatari care nu este de acord ca veverita sa mai locuiasca in.

Un lider ALDE, mesaj pentru primarii care se plang de diminuarea bugetelor: Sa revina la salarii de bun simt

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazar, le-a sugerat luni primarilor care reclama faptul ca va scadea foarte mult venitul la bugetul local sa revina la salariile de bun-simt, sa dramuiasca banii si sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )