Libnet.ro
UNICEF

14:00

EXCLUSIV TOP 5 cei mai activi politicieni din Parlament. Florin Iordache, cifre record

B1 B1,
EXCLUSIV TOP 5 cei mai activi politicieni din Parlament. Florin Iordache, cifre record

Florin Iordache este deputatul cu cele mai multe luari de cuvant in Parlament. Pana in prezent, in legislatura 2016-2020, fostul ministru al Justitiei s-a adresat Plenului Parlamentului de aproape 3. 000 de ori,. continuă pe B1

Cei mai bogati oameni din lume. 26 de persoane au jumatate din averea globala

Jumatate din averea lumii este detinuta de doar 26 de persoane. Populatia totala a lumii insumeaza 7,8 miliarde de oameni. Astfel, Antonio Guterres, secretarul general al ONU, spune ca lumea sufera de inegalitate. Cele mai bogate 26 de persoane din lume detin jumatate din averea globala. Restul este detinut de 7,8 miliarde de oameni 26 .

Cum arata sotia lui Marcel Iures, unul dintre cei mai cunoscuti actori romani

Marcel Iures, in varsta de 69 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. Acesta a jucat si in cateva filme de top la Hollywood. Cu toate acestea, sotia sa, Irina, a preferat sa fie o.

Unul dintre cei mai diabolici ucigasi din Romania: a taiat victima cu toporul, apoi a supus-o unor abuzuri sexuale extreme

Un barbat de 35 de ani, din judetul Neamt a fost condamnat definitiv la 27 de ani de inchisoare fiind acuzat de omor, tentativa de omor, viol si talharie calificata. Potrivit anchetatorilor care au instrumentat acest caz, violenta si dorintele macabre ale agresorului sunt de domeniul patologicului.

Anuntul care pune pe jar tenisul mondial! Simona Halep si Ion Tiriac sunt cei mai afectati

Pandemia de coronavirus a blocat mare parte a acestui sezon si continua sa afecteze tenisul in intreaga lume. Ion Tiriac a anuntat ieri, printr-un comunicat, ca autoritatile locale i-au recomandat sa nu organizeze turneul de la Madrid. Miliardarul roman, patronul competitiei din Spania, spunea ca va lua o decizie in scurt timp. Conform jurnalistilor de .

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei, iar actiunile retailerului au crescut cu 40% in 2020, pe masura ce Jeff Bezos se pregateste sa devina primul om cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Mediafax.

Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Incepand din data de 1 martie, cel mai mic salariu oferit angajatilor retailerului german Lidl a crescut de la suma de 2. 100 de lei in mana, la 2. 500 de lei. Dar, care sunt cele mai mari venituri pe care le ofera compania si cui? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in paragrafele urmatoare. Al doilea cel .

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii.

Premiile BAFTA TV. Cei mai buni actori si cele mai bune seriale. Lista completa a castigatorilor

Glenda Jackson a castigat premiul Bafta TV pentru cea mai buna actrita in Elizabeth Is Missing, primul ei rol in televiziune dupa 27 de ani, anunta BBC.

Unul dintre cei mai periculosi violatori in serie din Europa a agresat sexual o fetita de 13 ani din Suceava

Oamenii legii au reusit sa-l identifice pe barbatul care a agresat sexual o fetita de 13 ani, din municipiul Suceava, la inceputul lunii iulie. Agresorul are 45 de ani, este din Botosani si este recidivist. A violat doua tinere in Italia si a una in Marea Britanie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )