Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriela Scutea - propusa de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Scutea - propusa de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General

Gabriela Scutea este propunerea Ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, pentru numirea in functia de procuror-sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Cei trei procurori propusi de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General, DNA si DIICOT vor fi audiati de CSM in 11 februarie

Cei trei procurori propusi pentru sefia Parchetului General, DNA si DIICOT - Gabriela Scutea, Crin Bologa si Giorgiana Hosu - vor fi audiati in 11 februarie de Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Sectia pentru procurori a CSM este cea care trebuie sa emita un aviz consultativ asupra propunerilor facute de ministrul Justitiei, iar decizia finala ii va apartine presedintelui Klaus Iohannis, care poate refuza o singura propunere, motivat.

Gabriela Scutea - propusa de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General

Gabriela Scutea - propusa de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General.

Gabriela Scutea, propunerea pentru sefia Parchetului General: Sunt o legalista. Primul pas este sa conving CSM pentru aviz

Procuroarea Gabriela Scutea, propusa de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, pentru functia de procuror general, spune ca primul pas este sa convinga Consiliul Superior al Magistraturii sa ii acorde avizul pentru ocuparea acestei functii.

Cine e Gabriela Scutea, propusa pentru sefia Parchetului General

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca o propune pe Gabriela Scutea pentru numirea in functia de procuror-sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gabriela Scutea, propusa pentru sefia Parchetului General, despre vulnerabilitatile Ministerului Public, in direct pe B1 TV: Solutionarea dosarelor intr-un timp rezonabil este o prioritate (VIDEO)

Blocajul in care se afla Politia judiciara si durata destul de mare a anchetelor in cauzele economico-financiare sunt doua dintre vulnerabilitatile Ministerului Public pe care Gabriela Scutea,.

Cine este Gabriela Scutea, propusa ca Procuror General al Romaniei

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat marti dimineata propunerile pentru cele trei functii de sefi de mari parchete: Gabriela Scutea - pentru functia de procuror general al Romaniei, Crin Bologa - pentru functia de procuror-sef DNA si.

Cine este Crin Bologa, propus de Ministrul Justitiei pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca il propune pe Crin Bologa pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

O asociatie a procurorilor cere ministrului Justitiei si CSM sa clarifice ce rol a avut Gabriela Scutea in elaborarea celebrei Ordonante 13 Scutea este propusa pentru sefia Parchetului General

O asociatie a procurorilor ii solicita ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, si Consiliului Superior al Magistraturii sa comunice public daca procuroarea Gabriela Scutea, propusa pentru sefia Parchetului General, a avut vreo contributie la elaborarea celebrei Ordonante 13 care a scos zeci de mii de oameni in strada, iar in caz afirmativ, care a fost contributia acesteia.

Gabriela Scutea, propunerea pentru sefia Parchetului General, este secretarul de stat care l-a convins pe Iordache sa introduca pragul de 10 zile pentru intrarea in vigoare a OUG 13

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a nominalizat-o marti pe Gabriela Scutea pentru a prelua sefia Parchetului General. Fosta adjuncta a Laurei Codruta Kovesi pe cand aceasta conduce Ministerul Public, Scutea.

Propunerile facute de ministrul Justitiei la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Procurorul Gabriela Scutea este propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, pentru Parchetul General, magistratul Crin Bologa este propunerea pentru sefia DNA, iar procurorul Giorgiana Hosu pentru conducerea DIICOT.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )