Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gafa uriasa facuta de Klaus Iohannis. Cristoiu: Presedintele recunoaste fara sa-si dea seama

Antena3 Antena3,
Gafa uriasa facuta de Klaus Iohannis. Cristoiu: Presedintele recunoaste fara sa-si dea seama

Ion Cristoiu demonteaza, intr-un editorial pe cristoiublog. ro, atacul presedintelui Iohannis la PSD, care a sustinut ca proiectul legii carantinarii individuale este facut prost. Potrivit jurnalistului, prin declaratiile sale seful statului a criticat, de fapt, Guvernul si Ministerul Justitiei. continuă pe Antena3

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea care interzice in scoli prozelitismul religios si raspandirea teoriei sau opiniei identitatii de gen. Klaus Iohannis a semnat legea. A intrat in vigoare si va fi scandal in Romania Presedintele Romaniei a promulgat, miercuri, 14 iulie 2020, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale, in sensul interzicerii .

Marcel Ciolacu, replica acida pentru presedintele Klaus Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a oferit o replica acida, dupa declaratiile sustinute de presedintele Klaus Iohannis. Ciolacu a scris pe pagina de Facebook, ca seful statului vrea sa ascunda.

Klaus Iohannis: Franta a marcat enorm destinul Romaniei ca natiune si ca stat Sunt convins ca vor actiona hotarat impreuna pentru depasirea crizei actuale

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o alocutiune in cadrul receptiei organizate cu prilejul Zilei Nationale a Republicii Franceze. Seful statului a subliniat faptul ca Franta a marcat enorm destinul Romaniei ca natiune si ca stat. Sunt convins ca Romania si Franta vor actiona hotarat impreuna pentru depasirea crizei actuale, a afirmat presedintele.

Klaus Iohannis: Sunt siderat de felul in care PSD a reactionat in Parlament acum, cand este in discutie legea care reglementeaza izolarea persoanelor bolnave si carantinarea

Presedintele Klaus Iohannis s-adeclarat siderat de felul in care cei de la PSD tergiverseaza discutia din Parlament asupra legii carantinei si izolarii. Asta in conditiile in care presedintele.

Klaus Iohannis: Ma surprinde acest cinism al PSD. Finalizati discutiile asupra legii carantinei si izolarii! Altfel, veti fi moralmente raspunzatori de moartea a zeci sau chiar a sute de romani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-adeclarat siderat de felul in care cei de la PSD tergiverseaza discutia din Parlament asupra legii carantinei si izolarii. Asta in conditiile in care presedintele.

KLAUS IOHANNIS: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa o intalnire cu Guvernul, pe tema masurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, dar ca nu vor fi introduse noi restrictii.

KLAUS IOHANNIS: Este intolerabil cum PSD tergiverseaza legea carantinarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD tergiverseaza legea carantinarii si izolarii si a facut apel la parlamentari sa finalizeze discutiile pe acest act normativ, conform Agerpres.

Klaus Iohannis a hotarat: Starea de alerta va fi prelungita! Ce le transmite romanilor

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa intalnirea de urgenta convocata la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, seful statului atrage atentia romanilor si ii roaga sa se protejeze.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare. Protejati-va si protejati si pe altii! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei cu membrii Guvernului care se ocupa de gestionarea crizei COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )