Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iohannis: Chiar daca asaltul impotriva justitiei a fost oprit temporar, raul facut trebuie reparat cat mai rapid (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Chiar daca asaltul impotriva justitiei a fost oprit temporar, raul facut trebuie reparat cat mai rapid (VIDEO)

Chiar daca asaltul impotriva justitiei a fost oprit temporar, raul facut trebuie reparat cat mai rapid, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii. CSM se. continuă pe B1

VIDEO Blocaj la alegerea noului presedinte CSM. Votul a fost amnat Iohannis: Chiar daca asaltul justitiei a fost oprit temporar, raul facut trebuie reparat ct mai curnd. Critici la adresa actualei conduceri

Votul pentru desemnarea presedintelui CSM pentru anul 2020 a fost amanat, marti, dupa cele doua blocaje create la votul pentru Nicoleta Tint, potrivit unor surse din Consiliu. Mai exact, in doua situatii au fost inregistrate 9 voturi pentru, 9 impotriva si unul nul. Pentru a evita un nou blocaj, membrii CSM au decis amanarea alegerii presedintelui pentru zilele urmatoare. Presedintele Klaus Iohannis a prezidat marti sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, unde a criticat tensiunile si lipsa de predictibilitate din CSM, condus in ultimul an de catre Lia Savonea. Lia Savonea, la final de mandat: Masurile adoptate de CSM in 2019, substantiale si perfectibile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )