Libnet.ro
UNICEF

13:45

IOHANNIS: Politica romaneasca se va reconfigura dupa alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Politica romaneasca se va reconfigura dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca dupa alegerile europarlamentare si referendumul pe tema justitiei politica romaneasca se va reconfigura, punctand ca este timpul ca Opozitia sa se adune si PNL sa-si ia in primire rolul de mare partid de opozitie. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: E timpul ca opozitia parlamentara sa se adune

Dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai, opozitia trebuie sa se uneasca, iar PNL trebuie sa vina cu nou concept pentru politica romaneasca, a declarat marti, la Craiova, Presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis ajunge marti in fieful PSD. Ce intentioneaza sa faca la Craiova

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti la Craiova. Conform agendei, seful statului se va intalni cu autoritatile locale din regiunea Olteniei si isi va lansa ultima carte la Filarmonica Oltenia.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD incearca sa boicoteze votul la referendum

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine caPSD incearca sa boicoteze votul la referendum. E jalnica aceasta incercare, a spus Iohannis. Pe 26 mai se voteaza la referendum si.

Prima reactie din CNA dupa atacul lui Klaus Iohannis: Presedintele minte!

Klaus Iohannis face CNA-ul obraznic. Presedintele a lansat atacuri fara precedent la adresa CNA, miercuri, cand a mai spus ca Liviu Dragnea este cel care da ordinele in Consiliu. Radu Herjeu, membru.

Calin Popescu Tariceanu: Rezultatul alegerilor europarlamentare nu are cum sa influenteze actuala majoritate din Parlament

Calin Popescu Tariceanu sustine ca rezultatul alegerilor europarlamentare nu poate influenta majoritatea parlamentara de la Bucuresti. Liderul ALDE a facut aceasta declaratie dupa ce presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohhannis, noi declaratii de presa

Anunt de ultima ora din partea Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 22 mai a. c. , ora 17:15, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )