Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iordache, reactia la OUG-ul pe legile Justitiei: Din ce stiu eu, singurii care pot interpreta o lege sunt Guvernul si Parlamentul

Adevărul Adevărul,
Iordache, reactia la OUG-ul pe legile Justitiei: Din ce stiu eu, singurii care pot interpreta o lege sunt Guvernul si Parlamentul

Deputatul PSD si presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Florin Iordache, a vorbit joi despre Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern pe legile Justitiei, declarand ca din cate stie, Parlamentul si Guvernul sunt singurele institutii care pot interpreta o lege, sugerand astfel ca CSM nu poate decat sa ofere o recomandare. continuă pe Adevărul

Iordache, reactia la OUG-ul pe legile Justitiei: Din ce stiu eu, singurii care pot interpreta o lege sunt Guvernul si Parlamentul. Vedem ce si cum modificam

Deputatul PSD si presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Florin Iordache, a vorbit joi despre Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern pe legile Justitiei, declarand ca din cate stie, Parlamentul si Guvernul sunt singurele institutii care pot interpreta o lege, sugerand astfel ca CSM nu poate decat sa ofere o recomandare.

Legile Justitiei, in Monitorul Oficial: Care sunt dosarele pe rol afectate de OUG

La mai putin de 24 de ore dupa ce am discutat de modificarile suferite de legile justitiei din tara noastra, ordonanta de urgenta aprobata in parlament a fost publicata in Monitorul Oficial, urmand sa intre in vigoare de joi, 18 octombrie. S-a adeverit o mare parte dintre temerile romanilor cu referire la modificarile aduse prin [] .

Legile justitiei, modificate: ce sa stii despre noutatile adoptate prin OUG

Pe 15 octombrie, Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a fost cel care a anuntat totul. Guvernul a introdus OUG pe legile justitiei in sedinta din 15 octombrie. Viorica Dancila, premierul Romaniei, a dat OUG si a plecat intr-o vizita in Turica si Emiratele Arabe Unite. E un [] .

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

Legile justitiei, neconstitutionale: Modificarile vor ajunge la Avocatul Poporului

La scurt timp dupa publicarea modificarilor la legile justitiei in monitorul oficial, procurorul general Augustin Lazar a facut cateva declaratii pe tema neconstitutionalitatii lor. Pe parcursul zilei de luni, o ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor justitiei din Romania a fost aprobata de Guvern, dupa ce a trecut in prealabil de Senat si Parlament. Dupa [] .

Ordonanta de urgenta pe Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni, dupa ce OUG a fost adiptata in.

Ordonanta de urgenta pe Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial (FOTO)

Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial. Publicarea ordonantei vine la o zi dupa ce aceasta a fost adoptata in sedinta de.

Ordonanta de urgenta pe Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial (FOTO, VIDEO)

Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial. Publicarea ordonantei vine la o zi dupa ce aceasta a fost adoptata in sedinta de.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

Ziua Z. Guvernul adopta OUG pe Legile Justitiei. Augustin Lazar: Va afecta dosarul violentelor din 10 august

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat luni dimineata Ordonanta privind legile justitiei, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare. Guvernul este asteptat astazi sa adopte Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )