Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis: Guvernul trebuie sa initieze un proiect de lege pentru corectarea legilor Justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Guvernul trebuie sa initieze un proiect de lege pentru corectarea legilor Justitiei (VIDEO)

Guvernul trebuie sa initieze un proiect de lege sa corecteze modificarile facute pana acum in domeniul Justitiei, iar la demers trebuie sa se alature si Consiliul Superior al Magistraturii CSM), a declarat. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Solicit Guvernului sa initieze un proiect de lege in conformitate cu vointa cetatenilor si recomandarile GRECO Sa corecteze si aceasta anomalie, Sectia speciala - UPDATE

Prin rapoartele GRECO, Guvernul PSD-ALDE a primit un nou cartonas rosu din partea forurilor europene legat de justitie, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. El a cerut Executivului sa vina cu o initiativa legislativa pentru a corecta legile justitiei si legislatia penala si anomalia care este Sectia speciala de anchetare a magistratilor. Presedintele a precizat ca decizia va apartine Parlamentului, dar Guvernul trebuie sa aiba aceasta initiativa.

Klaus Iohannis: Guvernul PSD-ALDE a primit un nou cartonas rosu. Sa indrepte ce au stricat in Justitie!

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Declaratiile presedintelui vor fi LIVE pe Antena 3 si www. antena3. ro. Urmareste.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor. Ce trebuie sa stie pensionarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni noua lege a pensiilor, care prevede ca punctul de pensie va creste etapizat pana in 2021, urmand ca in 2022 toate pensiile sa fie calculate in functie de un nou indice.

Klaus Iohannis: Dancila incearca printr-o JALNICA MANIPULARE sa convinga ca nu da OUG pe justitie. Solicit Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in acord cu vointa populara si cu recomandarile GRECO (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa publicarea raportului GRECO, ca Guvernul Dancila nu a inteles nimic din votul romanilor din 26 mai. Presedintele afirma caViorica Dancila incearca.

Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Administratia Prezidentiala a anuntat luni dimineata, 8 iulie 2019, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat Legea Pensiilor. Acest proiect a fost semnat de PSD si a mai fost intors o data de seful statului. Acesta lege era asteptata de cei mai multi pensionari din Romania, pentru ca ea prevedea cresterea pensiilor pe care le vor .

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: S-a terminat cu mimarea democratie de catre presedintele tuturor romanilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta politica profund neconstitutionala cu PNL, ordona Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in domeniul.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul publi.

Klaus Iohannis, dupa promulgarea Legii pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impune o astfel de lege

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici. Pot sa va spun doua lucruri certe. Primul,.

Iohannis: Guvernul sa vina cu urgent cu o initiativa legislativa care sa corecteze anomalia numita Sectia speciala

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, Executivului sa vina urgent cu o initiativa legislativa care va corecta situatia legata de Sectia speciala pentru investigarea magistratilor, pe care a nu.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis si-a reluat si pe Facebook criticile formulate la adresa Guvernului. Guvernul a primit un nou cartonas rosu. Organismul anticoruptie al Consiliului Europei, GRECO, arata,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )