Libnet.ro
UNICEF

10:46

KLAUS IOHANNIS: Majoritatea parlamentara pesedista se opune reformelor justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Majoritatea parlamentara pesedista se opune reformelor justitiei

Cresterea infractiunilor comise cu violenta in ultima perioada si a numarului scandalurilor desfasurate pe domeniul public intre clanurile interlope reprezinta o consecinta a celor trei ani de guvernare PSD, a afirmat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Majoritatea pesedista se opune reformei justitiei

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia ca este greu sa lupti cu clanurile interlope atata vreme .

Klaus Iohannis a gasit vinovatul pentru luptele dintre interlopi: Au pus cizma pe gatul justitiei din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a comentat fenomenul luptelor pentru suprematie dintre interlopi. Presedintele spune ca actuala guvernare a luat masuri in acest sens, insa schimbarile nu pot aparea de pe o saptamana pe alta. Klaus Iohannis considera ca principalul vinovat pentru incidentele dintre interlopi este PSD, raportandu-se atat la actuala majoritate din Parlament, cat si la guvernarile anterioare.

KLAUS IOHANNIS: Scenariul luat in calcul - scoala incepe pe 14 septembrie

Anul scolar va incepe in 14 septembrie, iar majoritatea elevilor va merge fizic la scoala, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, dupa o sedinta care a avut loc la Palatul Cotroceni pe tema educatiei, cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului.

VIDEO Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar

Noul an scolar preuniversitar va incepe pe 14 septembrie, cand majoritatea elevilor vor merge la scoala, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca au fost stabilite trei scenarii in functie de care scolile ar putea fi inchise total sau partial, pe baza numarului de noi infectii cu Covid-19 la mia de locuitori din fiecare localitate.

Klaus Iohannis: Anul scolar incepe pe 14 septembrie. Majoritatea copiilor merg efectiv in clase. Online-ul completeaza acolo unde nu se pot tine cursuri fizic. Decizia se ia pentru fiecare scoala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, miercuri, la ora 18. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care, tot miercuri, acesta a convocat o sedinta cu.

Asociatiile de elevi protesteaza impotriva deciziei anuntate de Klaus Iohannis cu privire la inceperea scolii: Totul se face cu jumatati de masura

Anutul facut de presedintele Klaus Iohannis a pus pe jar elevii, profesorii si parintii, in contextul in care numarul cazurilor de COVID-19 creste de la o zi la alta. Astfel, patru asociatii de elevi din tara si-au exprimat public opinia, considerand ca decizia de a redeschide scolile pe 14 septembrie pune in pericol milioane de .

Klaus Iohannis e mai bogat. Ce mosteniri au primit presedintele si sotia sa in acest an si cati bani au castigat

Presedintele Klaus Iohannis a devenit mai bogat in prima jumatate a acestui an, comparativ cu anul trecut. De la cinci case, sotii Iohannis au ajuns sa aiba in prezent sase case, dupa ce sotia presedintelui a mostenit un apartament de 67 de metri patrati la Sibiu. Si presedintele a incasat niste bani in plus in acest an, din drepturi de autor, arata cea recenta declaratie de avere depusa de seful statului.

Marcel Ciolacu da de pamant cu Klaus Iohannis: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Marcel Ciolacu, presedintele interminar PSD, arunca in aer mai multe informatii bomba, acuzand presedintele tarii si Guvernul pentru ceea ce se intampla in Romania in aceasta perioada. Pornind de reinceperea scolii, care pare a fi un subiect incert pana astazi, si ajungand la pedepsele pentru pedofili, Marcel Ciolacu face acuzatii extrem de grave. Iohannis .

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )