Libnet.ro
UNICEF

13:16

LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul. continuă pe Ziarul Bursa

Orban anunta asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi: Pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe doua pachete de legi. Primul pachet includeprorogarea termenelor din legile justitie privind pensionarea.

Klaus Iohannis: Asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului pe 2020 ar fi constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asumarea raspunderii Guvernului asupra Legii bugetului pe 2020 ar fi constitutionala, insa nu anunt in acest sens va veni de la Executiv, nu de la seful.

Ordonanta lacomiei, modificata prin asumarea raspunderii Guvernului

Guvernul isi va asuma raspunderea pe un pachet economic vizand, in principal, OUG 1142018 si legea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar. Premierul Ludovic Orban este nemultumit ca dezbaterile parlamentare in legatura cu modificarea acestui act normativ nu se duc in directia dorita de liberali.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern, ca executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul include prorogarea unor termene prevazute in legile justitiei, legea plafoanelor bugetare si abrogarea ordonantei 51, pentru a permite decontarea transportului elevilor. Va urma apoi asumarea raspunderii pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, cunoscuta si ca ordonanta lacomiei.

LUDOVIC ORBAN: Modificarea OUG 114 pe 2018 si prorogarea unor termene pe legile Justitiei vor fi incluse in asumarea raspunderii guvernamentale

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca acesta isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

Ludovic Orban anunta asumarea raspunderii pe mai multe pachete legislative

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern de vineri ca Executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete legislative. Unul dintre acestea este legat de legile Justitiei, iar al doilea.

Neintelegeri intre presedintele Iohannis si Ludovic Orban, pe asumarea legii bugetului

Apar primele neintelegeri intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban. Presedintele a spus ca Executivul ar putea sa isi asume raspunderea pe legea bugetului, in timp ce Ludovic Orban nu.

Ludovic Orban: Nu am discutat asumarea raspunderii pe Legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu a discutat despre asumarea raspunderii in Parlament pe Legea bugetului, reafirmand ca obiectivul PNL este sa reuseasca adoptarea bugetului pana la finalul anului.

Ludovic Orban: Nu am discutat asumarea raspunderii pe Legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu a discutat despre asumarea raspunderii in Parlament pe Legea bugetului, reafirmand ca obiectivul PNL este sa reuseasca adoptarea bugetului pana la finalul anului.

Orban anunta asumarea raspunderii pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe prorogarea pensionarii ant.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )