Libnet.ro
UNICEF

15:30

LUDOVIC ORBAN: Modificarea OUG 114 pe 2018 si prorogarea unor termene pe legile Justitiei vor fi incluse in asumarea raspunderii guvernamentale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Modificarea OUG 114 pe 2018 si prorogarea unor termene pe legile Justitiei vor fi incluse in asumarea raspunderii guvernamentale

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca acesta isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea privind modificarea Legilor Justitiei si a OUG.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern, ca executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul include prorogarea unor termene prevazute in legile justitiei, legea plafoanelor bugetare si abrogarea ordonantei 51, pentru a permite decontarea transportului elevilor. Va urma apoi asumarea raspunderii pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, cunoscuta si ca ordonanta lacomiei.

Mihai Fifor, atac dur la adresa premierului: Incompetenta lui Orban loveste puternic in Educatie

Mihai Fifor sustine ca guvernul condus de Ludovic Orban loveste puternic in Educatie prin modificarea OUG 114, cea care urma sa creasca salariile profesorilor de la 1 septembrie 2020. Daca mai aveam cumva.

VIDEO Orban anunta primele doua asumari de raspundere ale guvernului: pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordonanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat Orban.

Orban: Vom abroga prevederile privind Pilonul II si alte masuri din OUG 114

Modificarile ce vor fi aduse controversatei OUG 114, cea prin care s-au instituit o sumedenie de suprataxe companiilor din energie, telecomunicatii, dar si bancilor, vor viza si Pilonul II - pensiile private opbligatorii -, a declarat marti premierul Ludovic Orban.

Orban: Ne angajam raspunderea pentru abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114. Exigenta in analiza cererilor de bani!Daca au primit sa nu mai ceara!

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul isi va angaja raspunderea pe abrogarea prevederilor catastrofale din Ordonanta 114 si le solicita ministrilor sa fie exigenti atunci cand primesc cereri de bani de la autoritatile locale si sa nu mai aloce fonduri celor care au primit deja.

LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

Orban anunta asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi: Pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe doua pachete de legi. Primul pachet includeprorogarea termenelor din legile justitie privind pensionarea.

Ministrul Economiei a facut anuntul! Ce se intampla cu OUG 114?

Guvernul isi va asuma raspunderea pentru modificarea Ordonantei 114 in urmatoarele 2 - 3 saptamani, .

Ludovic Orban, ironizat dupa ce si-a publicat declaratia de avere. Razboiul declaratiilor intre PNL si PSD

Filiala PSD Cluj l-a ironizat pe Ludovic Orban, dupa ce premierul Romaniei si-a publicat declaratia de avere din care reiese ca acesta a obtinut in 2018 venituri de aproximativ 3. 000 de lei pe luna. in apararea lui Orban a sarit un deputat PNL, care a spus ca premierul a reusit sa traiasca doar cu 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )