Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marius Budai: Liderii PNL si USR au aruncat tara in haos

Antena3 Antena3,
Marius Budai: Liderii PNL si USR au aruncat tara in haos

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, ii acuza pe presedintii Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, si Uniunii Salvati Romania USR), Dan Barna, ca au aruncat tara in. continuă pe Antena3

Marius Budai: Liderul PNL si cel al USR au aruncat tara in haos

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, ii acuza pe presedintii Partidului National Lib.

Ministrul Muncii: Liderul PNL si cel al USR au aruncat tara in haos. O tara neguvernata va duce la explozia cursului de schimb leu-euro

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, ii acuza pe presedintii Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, si Uniunii Salvati Romania USR), Dan Barna, ca au aruncat tara in.

PNL, USR si PMP acuza PSD si conducerea Camerei Deputatilor de abuz in serviciu

Liderii deputatilor PNL, USR si PMP, Raluca Turcan, Stelian Ion si, respectiv, Marius Pascan, au acuzat marti conducerea Camerei Deputatilor si Partidul Social Democrat de abuz in serviciu pentru ca apara un.

MARIUS BUDAI: Ma rog lui Dumnezeu sa nu ne aducem aminte de aceasta zi ca joia_neagra a economiei romanesti

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, si-a manifestat, astazi, dezacordul fata de demiterea Guvernului Dancila, mentionand pe pagina personala de Facebook ca: Ma rog lui Dumnezeu sa nu ne aducem aminte de aceasta zi ca joia_neagra a economiei romanesti.

Rezultatul votului pentru motiunea de cenzura. Cum au votat parlamentarii PNL, USR, PMP, ALDE si UDMR

Motiunea de cenzura a fost dezbatuta, joi, in Parmalentul Romaniei, documentul fiind initiat de partidele din Opozitie si semnat de parlamentari de la PNL, USR, PMP, UDMR, ALDE si Pro Romania. Pentru ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa fie demis este nevoie de 233 de voturi. UPDATE Motiunea de cenzura a fost adoptata .

Ce au discutat liderii PNL despre viitorul guvern: Fara ALDE si Pro Romania intr-o viitoare coalitie

Liderii liberali, reuniti vineri in sedinta Biroului Politic National BPN), au discutat, pe scurt, scenariile posibile post motiunea de cenzura si formarea unui guvern in jurul PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )