Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marius Pascan (PMP) AVERTIZEAZA ca modificarile din JUSTITIE indreapta Romania catre un TOTALITARISM mascat

B1 B1,
Marius Pascan (PMP) AVERTIZEAZA ca modificarile din JUSTITIE indreapta Romania catre un TOTALITARISM mascat

Deputatul PML Marius Pascan avertizeaza ca, in aceste zile, asistam la un nou asalt asupra justitiei din partea gruparii politice infractionale calauzite de Liviu Dragnea. Pascan arata ca, inca o . continuă pe B1

Tudorel Toader, anunt despre modificarile din Justitie: OUG nu se refera la procurorul-sef european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, marti, despre modificarile din Justitie. Toader a vorbit despreproiectul ordonantei de urgentaprivind procedura de selectie a procurorului european din.

PASCAN, PMP: Se prabusesc ziduri ale Cetatii Medievale Sighisoara

Deputatul Partidului Miscarea Populara, Marius Pascan, i-a solicitat, astazi, ministrului Culturii si Identitatii Nationale, Daniel Breaz, sa se implice in mod direct in problema avizarii unor lucrari necesare refacerii si consolidarii zidurilor din Cetatea Medievala Sighisoara.

Plangere penala pentru Frans Timmermans. Sectia pentru investigarea infractunilor din justitie cere socoteala lui Lazar si prim-vicepresedintelui Comisiei Europene

Prim-vicepresedintele Comisiei Europena Frans Timmermans si Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar vor trebui sa se prezinte la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) ca sa dea cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )