Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministerul Justitiei: Sefa CSM recidiveaza in incalcarea atributiilor Plenului CSM si ale ministrului Justitiei

B1 B1,
Ministerul Justitiei: Sefa CSM recidiveaza in incalcarea atributiilor Plenului CSM si ale ministrului Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii nu are drept de initiativa legislativa, iar presedintele CSM, Lia Savonea, recidiveaza in incalcarea atributiilor Plenului CSM si ale ministrului Justitiei, Ana Birchall, ac. continuă pe B1

Ana Birchall continua disputa cu Lia Savonea: Recidiveaza in incalcarea atributiilor plenului Consiliului Superior al Magistraturii

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, continua disputa cu presedintele CSM, Lia Savonea, si spune ca aceasta recidiveaza in incalcarea atributiilor plenului si ale ministrului Justitiei, referindu-se la modificarile propuse Legii ANI. Birchall o contrazice pe Savonea, subliniind ca CSM si presedintele institutiei nu au drept de initiativa legislativa, ci pot transmite propuneri doar prin Ministerul Justitiei.

Sefa CSM va sesiza la CCR un conflict juridic cu ministrul Justitiei. Lia Savonea o acuza pe Ana Birchall de ingerinta grava in activitatea procurorilor si de subminare a autoritatii Consiliului (VIDEO)

UPDATE Lia Savonea o acuza pe Ana Birchall de ingerinta grava in activitatea procurorilor, precum si de subminare a autoritatii CSM, potrivit hotnews. ro. Lia Savonea, sefa Consiliului Superior al.

Sefa CSM incearca a 6-a oara sa o puna pe Adina Florea sef al Sectiei Speciale

Sefa Consiliului Superior al Magistraturii CSM) incearca astazi, pentru a sasea oara in ultimele luni, sa o numeasca pe Adina Florea in fruntea Sectiei Speciale SIIJ), in ciuda opozitiei mai multor membri si chiar a ministrului Justitiei, Ana Birchall.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )