Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul Justitiei, despre problema traficului de persoane: Fenomenul creste, Statele Unite sunt ingrijorate si sunt gata sa ajute Ce spune Predoiu despre colaborarea dintre SRI si parchete

B1 B1,
Ministrul Justitiei, despre problema traficului de persoane: Fenomenul creste, Statele Unite sunt ingrijorate si sunt gata sa ajute Ce spune Predoiu despre colaborarea dintre SRI si parchete

Traficul de persoane este un fenomen tot mai intalnit in Romania, iar SUA vor sa ne ajute, motiv pentru care au desemnat reprezentant special care se va ocupa de problema coruptiei, spalarii banilor si crimei or. continuă pe B1

Ministrul Mediului, despre poluare: Comisia Europeana nu mai accepta alte promisiuni din partea noastra. Infrastructura rutiera ar reduce problemele de calitate a aerului (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la procedurile de infingement deschide de Comisia Europeana in cazul Romaniei pe tema calitatii.

Cine sunt sefii Parchetelor, propusi de Catalin Predoiu, ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, propunerile pentru ocuparea functiilor de sef la DNA, Parchetul General si DIICOT. Aceste propuneri sunt: Gabriela Scutea pentru Parchetul General, Crin Bologa pentru DNA, Giorgiana Hosu pentru DIICOT.

Ministrul Justitiei trimite la CSM, miercuri, propunerile pentru sefia parchetelor: Gabriela Scutea la Parchetul General, Crin Bologa la DNA si Giorgiana Hosu la DIICOT (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a anuntat, marti,propunerile de procurori-sefi pentru cele mai importante parchete din tara. Astfel, demnitarul va inainta, miercuri, catre CSM, pentru.

CATALIN PREDOIU, MINISTRUL JUSTITIEI: Sectia speciala nu poate, in actuala forma, sa combata coruptia

Modul in care a fost infiintata Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie a fost deficitar, a declarat, ieri, Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, care a adaugat ca noua institutie nu ar fi putut sa combata coruptia din domeniu, chiar daca si-ar fi propus acest lucru.

UPDATE Cei trei procurori propusi de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General, DNA si DIICOT vor fi audiati de CSM in 11 februarie

Cei trei procurori propusi pentru sefia Parchetului General, DNA si DIICOT - Gabriela Scutea, Crin Bologa si Giorgiana Hosu - vor fi audiati in 11 februarie de Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Sectia pentru procurori a CSM este cea care trebuie sa emita un aviz consultativ asupra propunerilor facute de ministrul Justitiei, iar decizia finala ii va apartine presedintelui Klaus Iohannis, care poate refuza o singura propunere, motivat.

Ministrul Justitiei trimite pentru validare propunerea pentru functia de procuror-sef al Parchetului General

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, urmeaza sa trimita, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii, pentru validare, propunerile pentru functia de procuror-sef al Parchetului General, dar si pentru sefii DNA si DIICOT. Dupa validare, propunerile ar urma sa fie transmise presedintelui Klaus Iohannis, in vederea numirii in functie, potrivit News. ro.

Gabriela Scutea - propusa de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General

Gabriela Scutea - propusa de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General.

Ministrul Justitiei a propus Procurorul General, sefii DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat propunerile pentru cele trei functii de sefi de mari parchete: Gabriela Scutea - pentru functia de procuror general al Romaniei, Crin Bologa - pentru functia de procuror- sef DNA si Georgiana Hosu -.

Cine este Crin Bologa, propus de Ministrul Justitiei pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca il propune pe Crin Bologa pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Ministrul Justitiei anunta marti propunerile pentru sefia parchetelor: La DNA avem nevoie de continuarea luptei anticoruptie Ne confruntam cu un fenomen al coruptiei pe care numai cine nu vrea sa il vada nu il vede

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca va anunta maine propunerile pentru conducerea Parchetului General, DNA si DIICOT, chiar daca acum nu are o decizie definitiva. El spune ca la DNA este nevoie de un mesaj de continuare a luptei anticoruptie si de calitate a anchetelor, astfel incat sa se soldeze cu solutii solide de trimitere in judecata, pentru ca inca ne confruntam cu un fenomen al coruptiei pe care numai cine nu vrea sa il vada nu il vede.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )