Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul Justitiei, despre relatia cu premierul Mihai Tudose: Foarte buna

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei, despre relatia cu premierul Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna. El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Premierul Mihai Tudose, la Sinteza Zilei: Eu nu mai am ce sa discut cu ministrul de Interne, m-a mintit. Daca-si da demisia, o accept!

In aceasta seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose fata-n fata cu Mihai Gadea. De la ora 21, Sinteza Zilei, emisiunea despre care va vorbi o tara intreaga. Este primul interviu al prem.

Ora 21.00. Premierul Mihai Tudose explica la Antena 3 de ce nu l-a demis pe seful Politiei si ce relatie arecu ministrul de Interne Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose va explica, in aceasta seara, la Antena 3, de ce nu l-a demis pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, in conditiile in care ministrul de Interne, Carmen Dan, a propus eliberarea sa din functie ca urmare a cazului in care a fost implicat agentul-pedofil.

Seara incendiara la Antena 3. Premierul Mihai Tudose, la Sinteza Zilei LIVE TEXT si VIDEO

In aceasta seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose fata-n fata cu Mihai Gadea. De la ora 21, Sinteza Zilei, emisiunea despre care va vorbi o tara intreaga. Este primul interviu al prem.

Premierul Mihai Tudose refuza sa-l demita pe seful Politiei Romane

35 - Premierul Mihai Tudose refuza sa-l demita pe seful Politiei Romane. Tudose l-a rugat pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, sa prezinte concluziile privind scandalul.

Carmen Dan, dupa ce premierul Mihai Tudose i-a cerut demisia: Voi da lamuriri cat de curand

Carmen Dan, pe care premierul Mihai Tudose a acuzat-o in urma cu o zi ca l-a mintit si a spus ca nu mai poate lucra cu ea in calitate de ministru de Interne, a declarat joi ca va da lamuriri cat de curand in privinta acestui subiect.

Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la CNAIR

Premierul Mihai Tudose a trimis astazi Corpul de Control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pentru a face verificari, cu o zi inainte de data stabilita pentru prelungirea mandatului actualului director general al institutiei, Stefan Ionita, potrivit News. ro.

Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la CNAIR

Prim-ministrul Mihai Tudose a trimis joi Corpul de Control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pentru a face verificari, cu o zi inainte de data stabilita pentru prelungirea mandatului actualului director general al institutiei, Stefan Ionita, au precizat, pentru News. ro, surse din domeniul transporturilor.

Ministrul Justitiei, despre decizia privind revocarea lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat din nou un raspuns referitor la decizia de a o revoca sau nu din functie pe sefa DNA, Laura codruta Kovesi. Ministrul a mai precizat ca marti va avea o.

Mihai Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu unministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Eu accept daca isi da demisia

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, miercuri seara, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful Executivului a declarat, in direct la Antena 3, ca nu mai poate lucra cu ministrul Dan pentru ca aceasta il minte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )