Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ministrul Justitiei: Un proiect privind Sectia speciala va fi pus in dezbatere publica pana la 1 februarie (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Justitiei: Un proiect privind Sectia speciala va fi pus in dezbatere publica pana la 1 februarie (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a declarat ca, pana la 1 februarie, ministerul va pune in dezbatere publica un proiect de lege privind Sectia speciala de investigare a infractiunilor din. continuă pe B1

Ministrul Justitiei: Pana la 1 februarie vom lansa in dezbatere un proiect de lege privind Sectia speciala Efectele interventiei sunt delicate

Un proiect de lege privind controversata sectie de anchetare a magistratilor va fi lansat in dezbatere publica pana la 1 februarie, a declarat, miercuri, ministrul Catalin Predoiu. El a spus ca efectele interventiei legate de Sectia speciala sunt delicate si trebuie cantarite cu atentie. Guvernul a adoptat, in 27 decembrie, Memorandumul inaintat de Ministerul Justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Tariceanu ameninta: Daca desfiintati Sectia Speciala urmeaza motiune de cenzura

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca, in cazul in care Guvernul va desfiinta Sectia Speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie, partidul pe care il conduce ar putea sa dea tonul in ceea ce priveste o motiune de.

Iohannis, despre Sectia speciala: Sper sa ramana varianta desfiintarii Trebuie reglementat prin procedura parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, legat de Sectia de anchetare a magistratilor, ca spera sa ramana varianta desfiintarii acesteia, precizand ca situatia acestei structuri de parchet poate fi reglementata doar prin procedura parlamentara.

Presedintele Iohannis: Sectia speciala trebuie desfiintata prin Parlament, nu prin OUG. Romanii s-au exprimat clar la referendumul din mai 2019 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ferm ca Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie trebuie desfiintata prin procedura parlamentara, si nu prin OUG, in conditiile in care.

Ce se intampla cu SIIJ? Ministrul Justitiei lamureste situatia

Catalin Predoiu a declarat ca ministerul Justitiei are in vedere un proiect de regelmentare a Sectie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )