Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Justitiei nu renunta la ideea desfiintarii SIIJ. Predoiu: Sectia Speciala a fost compromisa

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei nu renunta la ideea desfiintarii SIIJ. Predoiu: Sectia Speciala a fost compromisa

Ministrul Justitiei nu renunta la ideea desfintarii Sectiei Speciale si chiar lanseaza un atac dur. Catalin Predoiu acuza ca sectia ar fi reusit sa se compromita prin anchetele efectuate de procurori impotriva unor magistrati si chiar diplomati. Mai mult, Predoiu sustine ca statutul procurorului-sef al Sectiei este neclar si ca blocheaza activitateai. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei a imputernicit un nou sef la Administratia Nationala a Penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a semnat, luni, ordinul prin care a dispus incetarea imputernicirii comisarului sef Cristian Plesa de la Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor si numirea. in.

Ministrul Justitiei a mputernicit un nou sef la Administratia Nationala a Penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a semnat, luni, ordinul prin care a dispus incetarea imputernicirii comisarului sef Cristian Plesa de la Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor si numirea, in locul sau, a comisarului sef Tiberiu F. Ungureanu.

Ministrul Justitiei anunta ca a avut dezbateri intense la CEDO: A fost amanata emiterea unei rezolutii critice privind conditiile din penitenciare

Comitetul de Ministri al Consiliului Europei a decis sa amane emiterea unei rezolutii critice vizand sistemul penitenciar din Romania si sa emita in loc o decizie de recomandare, anunta Ministerul Justitiei. Institutia precizeaza ca ministrul Catalin Predoiu a avut dezbateri intense la Strasbourg in legatura cu punerea in executare a deciziilor CEDO de sanctionare a Romaniei pentru conditiile improprii din inchisori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )