Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premiera in Guvernul Orban. Secretar de stat cu 16 case si apartamente

Adevărul Adevărul,
Premiera in Guvernul Orban. Secretar de stat cu 16 case si apartamente

Olivia Diana Morar, cel mai nou secretar de stat de Ministerul Justitiei, are trecute in declaratia de avere nu mai putin de 16 case si apartamente, patru dintre acestea fiind doar proprietatea sa. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis: Atat eu, cat si Guvernul Orban ne dorim dublarea alocatiilor. Premierul si ministrii isi fac ultimele calcule (VIDEO)

Presedintele Romaniei a subliniat, miercuri, ca atat el, cat si Guvernul Orban isi doresc dublarea alocatiilor, precum si ca premierul Ludovic Orban si ministrii sai isi fac ultimele calcule.

Nou val de numiri in Guvernul Orban: La Protectia Consumatorului a fost numit un personaj controversat din Gorj

In Monitorul Oficial de miercuri au fost publicate mai multe decizii de numiri in functii, semnate de premierul Ludovic Orban. Printre numiri se afla si cea a lui Claudiu Madalin Giurcau de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. Acesta a fost sef adjunct al Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Gorj, fiind cunoscut in judet ca un personaj controversat.

A invins la plagiat toti PSD-istii: cine ii cere demiterea din guvernul Orban si de ce

La capitolul performanta la plagiat, Bogdan Despescu s-ar putea sa fi maestru la aceasta indeletnicire, avand in vedere ca a fost prins de patru ori cu mata-n sac. Ludovic Orban se afla intr-o situatie foarte delicata, avand in vedere ca l-a numit la loc de cinste in Ministerul Afacerilor Interne pe Bogdan Despescu. Din pacate .

Ciolacu: PSD nu va face o propunere de prim-ministru, dupa ce va cadea Guvernul Orban si va realiza o noua majoritate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca in eventualitatea in care va cadea Guvernul Orban prin motiune de cenzura si social-democratii vor realiza o alta majoritate in Parlament, propunerea de premier care va fi facuta la acel moment de catre noua majoritate nu va fi in legatura cu un membru al PSD.

Traian Basescu nu vrea alegeri anticipate: Guvernul Orban are o imagine buna si intern, si extern Fostul presedinte explica implicatiile unui asemenea tavalug politic, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Traian Basescu nu doreste alegeri anticipate din cauza ca un astfel de scrutin ar arunca Romania in patru luni de instabilitate, iar Guvernul Orban are o imagine buna si in intern, si in extern, s.

Fost ministru PSD: Nu stim nimic din ce vrea Guvernul Orban sa faca

Fostul ministru al Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, a criticat Guvernul Orban pentru dorinta de a organiza alegeri anticipate, afirmand ca este singurul proiect cu care vine.

Tariceanu NU vrea desfiintarea SIIJ si ameninta Guvernul Orban: ALDE ar putea da tonul motiunii de cenzura (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ameninta Guvernul Orban cu motiunea de cenzura, daca desfiinteaza Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) prin OUG sau prin angajarea.

Calin Popescu Tariceanu, solicitare catre Guvernul Orban in privinta alegerilor locale: Este un lucru foarte important care nu trebuie sub nicio forma amanat

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a cerut Guvernul Orban sa propuna un calendar in ceea ce priveste alegerile locale, astfel incat partidele sa se organizeze de indata.

O avocata cu 16 case, fiica de capitan de Securitate, numita secretar de stat la Ministerul Justitiei

Premierul Ludovic Orban a facut o noua numire controversata in Guvern. Potrivit deciziei publicate luni in Monitorul Oficial, Olivia Diana Morar a devenit secretar de stat in Ministerul Justitiei.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )