Libnet.ro
UNICEF

16:15

Raluca Turcan, despre deciziile luate in cazul legilor justitiei mutilate de PSD: PNL a corectat masuri care puteau duce la blocarea sistemului

B1 B1,
Raluca Turcan, despre deciziile luate in cazul legilor justitiei mutilate de PSD: PNL a corectat masuri care puteau duce la blocarea sistemului

Guvernul a popus prorogarea termenului pentru pensionarea anticipata a magistratilor pana la 1 ianuarie 2021. Modificarea a fost inclusa intr-un proiect de lege prezentat in prima lectura in sedinta de. continuă pe B1

Raluca Turcan, despre bugetul pentru 2020: incercam sa alocam minim 5% din PIB pentru Educatie. Nu imi asum ca nu vor mai fi scoli cu toaleta in curte

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri ca pentru anul 2020, bugetul destinat Educatiei, cumulat cu fonduri europene, ar putea ajunge la minimum 5% din PIB, informeaza HotNews. ro. in conditiile.

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

RALUCA TURCAN: PNL a corectat masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca PNL a corectat masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie, respectiv pensionarea anticipata a magistratilor de la 1 ianuarie 2020, evitand astfel diminuarea eficientei si calitatii actului de justitie, sustinand ca au fost respectate recomandarile expertilor Comisiei de la Venetia si cele din raportul MCV.

Raluca Turcan: PSD a practicat tehnica terenului parjolit in toate ministerele vor fi reduceri de personal

Vicepremierul Raluca Turcan spune ca PSD a practicat tehnica terenului parjolit - toate ministerele au fost lasate cu datorii de miliarde de lei, iar Fondul de rezerva a fost lasat gol. De asemenea, Turcan a declarat, la Digi 24, ca vor avea loc reduceri de personal la toate ministerele si institutiile publice si ca fiecare ministru va veni cu schema lui de reorganizare.

Raluca Turcan si-a publicat declaratia de avere. Cati bani are in conturi vicepremierul

Vicepremierul Raluca Turcan detine, potrivit declaratiei de avere, un apartament de 102 mp in Sibiu, achizitionat in anul 2017 alaturi de sotul ei, Valeriu Turcan, doua terenuri si un autoturism. Potrivit.

Raluca Turcan anunta reorganizarea institutiilor din subordinea ministerelor: Clienti politici, nepoti sau iubite trebuie sa isi vada de drum!

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, sambata, ca Guvernul va face o reorganizare a institutiilor din subordinea ministerelor pentru a crea o structura mai supla a acestora, iar nepotii, clientii.

Vicepremierul Raluca Turcan: in fiecare minister am gasit gauri financiare

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sambata, ca bugetul pentru 2020 va fi gata pana la sfarsitul anului si ca Executivul nu a putut veni imediat cu un buget dupa ce a fost investit, deoarece a trebuit.

Raluca Turcan: Dorim sa eliminam pensiile speciale, cu anumite exceptii - cele ale magistratilor si militarilor

Guvernul isi doreste sa elimine pensiile speciale, mai putin pe cele ale magistratilor si ale cadrelor militare. Anuntul a fost facut sambata de vicepremierul Raluca Turcan. Vreau sa mentin un angajamen.

Raluca Turcan: PSD a practicat tehnica terenului parjolit. Nu am gasit vreun minister unde sa nu fie probleme grave

Vicepremierul Raluca Turcan acuza PSD ca a practicat tehnica terenului parjolit in toate ministerele , lasand aceste institutii cu datorii de miliarde de lei. Prezenta intr-o emisiune.

Raluca Turcan anunta reduceri de personal la ministere si institutii publice

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, sambata, ca vor avea loc reduceri de personal la ministere si institutii publice, care sa inceapa chiar sa serveasca cetateanul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )