Libnet.ro
UNICEF

15:46

Referendumul din 26 mai si incalcarea dreptului constitutional de a avea acces la informatiile de interes public

Adevărul Adevărul,
Referendumul din 26 mai si incalcarea dreptului constitutional de a avea acces la informatiile de interes public

Am intrat in saptamana la capatul careia va avea loc referendumul convocat de Presedintele Romaniei pe tema justitiei. Este absolut firesc ca in acest context sa fie pusa intrebarea daca suntem pregatiti, din punct de vedere normativ, in legatura cu desfasurarea acestui referendum. continuă pe Adevărul

in linie dreapta pentru alegerile din 26 mai!

La finalul saptamanii acesteia ne asteapta doua voturi extrem de importante pentru trasarea viitorului apropiat al Romaniei alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie.

Votul din 26 mai va fi monitorizat de un Centru de Comanda la ministerul de Interne. Tentativele de frauda, semnalate politistilor

Sistemul informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal va functiona si la Centrul operativ de comanda de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), iar toate tentativele de vot ilegal vor fi semnalate politistilor, a anuntat Autoritatatea Electorala Permanenta AEP), joi, intr-o conferinta de presa.

Norica Nicolai sustine ca referendumul pentru justitie nu poate fi validat

Referendumul pe justitie din 26 mai nu poate fi validat, pentru ca induce nevoia unor schimbari constitutionale, iar acest lucru nu este posibil, a sustinut, la RFI, eurodeputata ALDE Norica Nicolai, candidata la un nou mandat in PE.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Marti suntem foarte practici, vineri incepe distractia

HOROSCOP 20 - 26 mai. Saptamana debuteaza foarte bine, dar trebuie sa fimatenti la aspectele juridice. HOROSCOP 20 - 26 mai. Atentie si la planuri!E bine sa fim cat mai corecti cu noi, a spusnb.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu

HOROSCOP 20 - 26 mai. Saptamana debuteaza foarte bine, dar trebuie sa fimatenti la aspectele juridice. HOROSCOP 20 - 26 mai. Atentie si la planuri!E bine sa fim cat mai corecti cu noi, a spusnb.

HOROSCOP dragoste pentru saptamana 20-26 mai. Gemenii depun eforturi pentru a readuce pasiunea in cuplu, Taurii singuri se indragostesc

Saptamana 20-26 mai 2019 este foarte interesanta, din punct de vedere astrologic. Intram in zodia Gemeni. Mercur schimba si el zodia si intra in Gemeni, deci la el ACASA. Miercuri 22 mai are loc un sextil impor.

HOROSCOPUL saptamanii 20 - 26 MAI. Furtuni, suparari si schimbari uriase. Ce ti s-a pregatit - Racii trec printr-o situatie extraordinara

HOROSCOPUL saptamanii 20 - 26 mai aduce schimbari majore pentru toate zodiile. HOROSCOP BERBEC - Esti presat sa iei decizii financiare, insa ar trebui sa rezisti tentatiei. Ti se intampla lucruri de care nu ai fost.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 20-26 mai. Bivolii trebuie sa-si foloseaca timpul util, Tigrii isi pun eforturile la bataie

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 20-26 mai 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de.

HOROSCOP saptamana 20-26 mai. Gemenii isi fac prieteni noi, Taurii trebuie sa isi recastige increderea

Iata horoscopul saptamanal 20-26 mai 2019 ; incepe saptamana ce ne introduce in fascinantul sezon al Gemenilor 2019! Este aproape vara, energiile sunt ridicate, iar Soarele intra in zodia Gemeni unde se.

HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii muncesc mult, Sagetatorii sunt concentrati pe bani

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3,previziunile astrelor pentru saptamana 20-26 mai 2019. Pentru Berbeci saptamana viitoare aduce multa munca. Atentie.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )