Libnet.ro
UNICEF

00:07

SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM: Ludovic Orban a afectat independenta justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM: Ludovic Orban a afectat independenta justitiei

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, vineri, ca premierul Ludovic Orban a afectat independenta puterii judecatoresti atunci cand i-a indemnat pe pe magistrati sa judece cu mai multa atentie. Scorul a fost de 6 voturi pentru, 2 impotriva si 3 voturi au fost nule. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, anuntul despre noile restrictii la inceput de weekend: Sa ne ferim de acest virus pervers

Ludovic Orban s-a aflat astazi intr-o vizita in judetele Gorj si Alba, impreuna cu ministrul Transporturilor, pentru a verifica investitiile. in timpul declaratiilor de presa oferite, premierul Romaniei s-a adresat romanilor care pleaca in vacanta in acest weekend, rugandu-i sa aiba grija sa respecte masurile de preventie si sa-si protejeze familia. Avertismentul premierului pentru romani .

LUDOVIC ORBAN, ORDIN DIRECT CATRE MApN: Semnati contractul cu Naval Group pentru constructia corvetelor!

Contractul, imposibil de semnat pana la finalizarea procesului privind anularea HG 482020 Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista impediment cu privire la semnarea de catre Ministerul Apararii Nationale MApN) a contractului privind construirea celor patru corvete multifunctionale de catre asocierea franco-romana Naval Group - Santierul Naval Constanta.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

LUDOVIC ORBAN: Planul de rezilienta si recuperare, necesar pentru finantarea prin programul Next Generation EU

Guvernul trebuie sa accelereze procedurile pentru pregatirea Acordului de parteneriat, privitor la bugetul Uniunii Europene 2021-2027, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, dupa ce Consiliul European a aprobat cadrul financiar multianual 2012-2027.

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

Ludovic Orban vrea demararea rapida a proiectului cu Naval Group

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni foarte duri grupul olandez Damen pentru ca incearca sa tergiverseze in instanta, prin diverse tertipuri avocatesti, semnarea contractului de 1,6 miliarde euro pentru constructia celor patru corvetele militare, scrie Newsweek.

Ludovic Orban: Pentru centrala nucleara de la Cernavoda avem planuri mari - Investitii de 8 - 9 miliarde de euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul si-a propus sa faca investitii de opt - noua miliarde de euro la centrala nuclearoelectrica de la Cernavoda. Banii ar urma sa fie folositi pentru.

Ludovic Orban anunta investitii de 8-9 miliarde de euro la centrala de la Cernavoda

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul planuieste investitii de 8-9 miliarde de euro la centrala nucleara de la Cernavoda, atat pentru retehnologizarea reactorului 1, cat si pentru constructia reactoarelor 3 si 4.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )