Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tariceanu critica intentia de desfiintare a Sectiei speciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu critica intentia de desfiintare a Sectiei speciale

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu critica intentia de desfiintare a Sectiei speciale si sugereaza ministrului Justitiei Catalin Predoiu sa scoata din sistem procurorii ai caror acuzati sunt achitati definitiv de instante, iar magistratii sa poata avansa doar daca nu au cauze infirmate ulterior de instante superioare sau europene. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu critica ideea ministrului Justitiei de a desfiinta Sectia de Investigare a magistratilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu critica intentia de desfiintare a Sectiei speciale si sugereaza.

Tariceanu, critici dure pentru Predoiu: Dezaprob incapatanarea pe care o afiseaza atunci cand vine vorba de desfiintarea Sectiei Speciale

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu critica intentia Guvernului de a de desfiinta Sectia Speciala pentru magistrati si sugereaza ministrului Justitiei Catalin Predoiu sa scoata din sistem procurorii ai caror acuzati sunt achitati definitiv de instante, iar magistratii sa poata avansa doar daca nu au cauze infirmate ulterior de instante superioare sau europene.

Tariceanu, o noua pledoarie pentru mentinerea Sectiei speciale: A combate coruptia prin incalcarea independentei magistratilor va genera in final o coruptie si mai mare

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, il critica dur pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, pentru decizia de desfiintare a Sectiei de anchetare a magistratilor, el sustinand ca coruptia este un fenomen care trebuie combatut de noi toti si nu doar de cativa alesi de sistem si pusi pe un soclu de pe care taie si spanzura. El mai spune ca, in loc sa se gandeasca la desfiintarea Sectiei speciale, Predoiu ar trebui sa vada intai cum a fost posibil ca, in spatele unei unitati discret ascunsa la DNA, sa se ajunga ca in doar 6 luni peste jumatate din magistratii Romaniei sa aiba un dosar pe numele lor.

Calin Popescu Tariceanu, dezacord cu Ministrul Justitiei pe tema desfiintarii Sectiei Speciale: Cine ne va apara cand judecatorii o sa fie din nou la mana procurorilor?

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, dezaproba incapatanarea pe care ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, o afiseaza atunci cand vine vorba de desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

Calin Popescu Tariceanu, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Cine ne va apara atunci?

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE nu este de acord cu desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, subliind ca cine ne va apara de aceasta atunci cand judecatorii o sa fie din nou la mana procurorilor si a generalilor din servicii?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )