Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna. El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei, despre relatia cu premierul Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva.

Codrin Stefanescu, despre o posibila inlocuire a lui Mihai Tudose din fruntea Executivului

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD a discutat despre conflictele interne din partid, despre relatia Dragnea - Tudose si despre o posibila demisie a premierului. Momentan nu i-a cerut.

Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu.

UPDATE Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu. 45 Premierul, mesaj pe Facebook: Discutiile despre autonomia tinutului Secuiesc sunt in afara legii si nu merita luate in seama, reprezintand doar o incercare de destabilizare a unitatii Romaniei in anul Centenarului.

Tudorel Toader s-a intalnit luni cu ambasadoarea Suediei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit, luni, cu ambasadoarea Suediei, Anneli Lindahl Kenny, discutiile vizand dezvoltarea cadrului juridic bilateral, transferul persoanelor private de libertate, precum si conditiile din penitenciarele din Romania. De asemenea, ministrul Justitiei a discutat cu diplomatul suedez despre raportul Comisiei Europene cu privire la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), potrivit Ministerului Justitiei, citat de news. ro.

Seara incendiara la Antena 3. Premierul Mihai Tudose, la Sinteza Zilei LIVE TEXT si VIDEO

In aceasta seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose fata-n fata cu Mihai Gadea. De la ora 21, Sinteza Zilei, emisiunea despre care va vorbi o tara intreaga. Este primul interviu al prem.

Premierul Mihai Tudose, la Sinteza Zilei: Eu nu mai am ce sa discut cu ministrul de Interne, m-a mintit. Daca-si da demisia, o accept!

In aceasta seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose fata-n fata cu Mihai Gadea. De la ora 21, Sinteza Zilei, emisiunea despre care va vorbi o tara intreaga. Este primul interviu al prem.

Mihai Tudose ignora pe Carmen Dan, NU il demite pe seful Politiei

Mihai Tudose, Prim-Ministrul Romaniei, a anuntat ca i-a dat sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, o saptamana pentru a-i prezenta un raport despre masurile luate in legatura cu scandalul politistului suspectat de pedofilie.

Mihai Tudose o ignora pe Carmen Dan, NU il demite pe seful Politiei

Mihai Tudose, Prim-Ministrul Romaniei, a anuntat ca i-a dat sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, o saptamana pentru a-i prezenta un raport despre masurile luate in legatura cu scandalul politistului suspectat de pedofilie.

CTP: Tudorel Toader se masturbeaza cu propria imagine in fiecare zi

Tudorel Toader se masturbeaza cu propria imagine in fiecare zi, a sustinut Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul afirma ca Ministrul Justitiei este indragostit de sine si ca se afla sub.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )