Libnet.ro
UNICEF

09:01

Victor Ciorbea, relaxat in privinta noii OUG pe Justitie: Si Dumnezeu a facut lumea in sase zile si in a saptea s-a odihnit (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ciorbea, relaxat in privinta noii OUG pe Justitie: Si Dumnezeu a facut lumea in sase zile si in a saptea s-a odihnit (VIDEO)

Avocatul Poporului a transmis ca serviciul contencios al institutiei a inceput o analiza asupra recentei Ordonante de Urgenta adoptata de Guvern ce modifica, din nou, Legile Justitiei. Victor Ciorbea nu pare,. continuă pe B1

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, despre analiza OUG pe justitie: Si Dumnezeu a facut lumea in sase zile, in a saptea s-a odihnit

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat joi ca analizeaza ordonanta pentru modificarea legilor justitiei la modul cel mai serios, dupa ce s-a intalnit cu o delegatie a USR care a depus un memoriu prin ca.

Victor Ciorbea, dupa ce PNL i-a cerut sa sesizeze CCR pe Ordonanta pe justitie: Astept argumente scrise / Despre declaratiile ca este avocatul infractorilor din PSD: Eu nu pot refuza sa vorbesc cu condamnatii

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, spune ca asteapta argumente scrise de la PNL si de la toti cei care contesta Ordonanta care modifica din nou legile justitiei, precum si publicarea in Monitorul Oficial, pentru ca de multe ori sunt diferente intre ce anunta cineva in conferinta de presa si ce apare in Monitorul Oficial. De asemenea, comentand afirmatiile liberalilor potrivit carora s-a transformat intr-un avocat al penalilor din PSD, Victor Ciorbea a spus ca acestea sunt declaratii electorale si nimic mai mult, sustinand ca nu ii poate respinge pe cei care sunt condamnati sau executa o pedeapsa.

Victor Ciorbea, dupa ce PNL i-a cerut sa sesizeze CCR pe Ordonanta pe justitie: Astept argumente scrise / Despre acuzatiile ca e avocatul infractorilor din PSD: Nu pot refuza sa vorbesc cu condamnatii

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, spune ca asteapta argumente scrise de la PNL si de la toti cei care contesta Ordonanta care modifica din nou legile justitiei, precum si publicarea in Monitorul Oficial, pentru ca de multe ori sunt diferente intre ce anunta cineva in conferinta de presa si ce apare in Monitorul Oficial. De asemenea, comentand pentru HotNews. ro afirmatiile liberalilor potrivit carora s-a transformat intr-un avocat al penalilor din PSD, Victor Ciorbea a spus ca acestea sunt declaratii electorale si nimic mai mult, sustinand ca nu ii poate respinge pe cei care sunt condamnati sau executa o pedeapsa.

Cum isi explica Victor Ciorbea simpatia deosebita ce i se poarta (VIDEO)

Victor Ciorbea a declarat ca nu s-a gandit inca daca mai vrea un mandat de Avocat al Poporului. El a remarcat faptul ca este puternic contestat, dar considera ca acest lucru se intampla pur si simplu pentru.

PNL cere revocarea lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului: Acest om blocheaza orice ar putea pune in pericol interesele penale ale lui Dragnea!

PNL a depus la conducerea celor doua camere ale Parlamentului o cerere de revocare a lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului. Liberalii l-au acuzat pe Ciorbea ca blocheaza orice ar putea pune in.

Cum explica fostul europarlamentar Adrian Severin ntlnirea cu Victor Ciorbea: Pai unde n alta parte sa se duca penalii dect la avocat? Eu nu am niciun interes personal, apar o cauza

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta, a vorbit luni depre mirarile celor care s-au intrebat de ce s-a intalnit Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, cu niste penali. Pai unde in alta parte sa se duca penalii decat la avocat?, a intrebat Severin. Victor Ciorbea s-a intalnit saptamana trecuta cu mai multi petitionari care contesta modul de constituire a completurilor de judecata, intre care fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, un notar condamnat intr-un dosar al lui Radu Mazare si Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM si avocat al fostei sotii a lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive.

Radu Banciu: Victor Ciorbea sa fie mai eficient si in slujba oamenilor, nu a PSD-ului. A devenit un lingau, unul care sa-si mentina functia, sa o duca el bine, sa aiba de pensie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre faptul ca Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat ca har Domnului, avem destule persoane cu dizabilitati in.

Victor Ciorbea:Avem, har Domnului, destule persoane cu dizabilitati in Romania

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a avut, joi, o declaratie greu de explicat, in conditiile in care a afirmat ca Romania, har Domnului, destule persoane cu dizabilitati. Ulterior, acesta a devenit agresiv cu jurnalistii.

UPDATE O noua reactie nervoasa a lui Victor Ciorbea: Mai sunt doua luni si mi expira mandatul. Puneti-va n miscare rezist si gasiti pe cineva cu nu stiu cte stele care sa faca ce doriti

Victor Ciorbea a avut joi o noua reactie nervoasa in timp ce dadea declaratii jurnalistilor la finalul intalnirii cu USR. El a spus ca are pe inima doua mari probleme, una dintre ele fiind ca mandatul sau se incheie, teoretic, peste doua luni si doua zile: Puneti-va in miscare rezist si gasiti pe cineva cu nu stiu cate stele care sa faca ce doriti, cu care sa fie de acord si Presedintia, si tribunalele, si parchetele, toata lumea. El le-a reprosat jurnalistilor ca sunt ignorate toate lucrurile bune pe care le-a facut, adica 95% din activitatea institutiei.

Victor Ciorbea, dezlantuit:Poate gasiti pe cineva cu cate stele vreti la Avocatul Poporului, sa faca ce doriti. Puneti-va in miscare cu Rezist

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, joi, ca peste aproape doua luni ii expira mandatul de cinci ani, acesta ridicand tonul la jurnalistii veniti la o conferinta de presa si cerandu-le sa gaseasca un nou Avocat al Poporului cu suficiente stele si care sa raspunda asteptarilor miscarii Rezist.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )