Libnet.ro
UNICEF

16:46

Viorica Dancila isi rasplateste apropiatele inainte de plecarea de la Guvern: Gabriela Zoana a fost numita secretar de stat in Ministerul Justitiei (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila isi rasplateste apropiatele inainte de plecarea de la Guvern: Gabriela Zoana a fost numita secretar de stat in Ministerul Justitiei (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a numit-o luni pe Maria Gabriela Zoana in functia de secertar de stat la Ministerul Justitiei, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Zoana a fost europarlamentar. continuă pe B1

Viorica Dancila imparte banii promisi inainte de motiunea de cenzura. Calcule politice date peste cap in ultima clipa

Viorica Dancila imparte bani promisi inaintea motiunii de cenzura. Astazi ar putea fi aprobata alocarea a 1,4 miliarde de lei autoritatilor locale pentru plata facturilor restante. De asemenea, noi finduri vor.

Guvernul Viorica Dancila imparte banii promisi inainte de motiune

Guvernul Viorica Dancila imparte banii pe ultima suta de metri. Surse Antena 3 spun ca pe ordinea de zi a sedintei ar fi alocarea celor 1,4 miliarde de lei autoritatilor locale pentru plata unor facturi.

Viorica Dancila isi anunta obiectivele pe care vrea sa le realizeze, daca va castiga alegerile prezidentiale

Viorica Dancila si-a prezentat cele 10 obiective pe care vrea sa le indeplineasca,daca va ajunge la Cotroceni. Premierul isi asuma un set de 10 principii care tin de politica interna si.

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul pentru noul guvern. Cine va incalca aceasta decizie, va suporta sanctiunile necesare (VIDEO)

Presedintele PSD Viorica Dancila a sustinut marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca PSD nu va vota noul guvern si s-a declarat sceptica in ceea ce priveste sansele acestuia de a trece de.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Viorica Dancila spune ca va sustine un nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare

Viorica Dancila a declarat, inainte de evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca atat ea, cat si PSD vor sustine formarea unui nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare pe care l-a propus.

Viorica Dancila, 10 principii daca va castiga prezidentialele: Voi deschide Palatul Cotroceni si il voi conecta cu tara Trebuie sa dovedesc in fata lui Dumnezeu ca onorez si apar niste valori

Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD la alegerile din noiembrie, isi prezinta pe Facebook cele 10 principii care stau la baza proiectului sau, intitulat Romania la puterea 10. Premierul demis sustine ca presedintele tarii trebuie sa fie, inainte de toate, o suma a unor valori: incredere, viziune, stabilitate si respect, iar unul dintre punctele din programul sau este deschiderea Palatului Cotroceni si conectarea cu tara. De altfel, Dancila spunea sambata, cand si-a relansat candidatura la prezidentiale, ca daca ar ajunge la Cotroceni ar transforma Administratia prezidentiala intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la investirea noului Guvern

PSD nu va asigura cvorum pentru investirea noului guvern. Anuntul a fost facut de premierul demis prin motiune de cenzura Viorica Dancila. PSD nu va participa in niciun mod la nominalizarea noului Guvern, l.

Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern. Rectificarea bugetara pe ordinea de zi

Viorica Dancila, premierul interimar, a convocat o noua sedinta de Guvern, luni, atunci cand presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu liderii partidelor la Cotroceni. Potrivit surselor obtinute de.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )