Libnet.ro
UNICEF

17:45

De ce nu se inteleg ungurii cu romanii nici in mormintele din Cimitirul international al eroilor din Valea Uzului? Ce spune dl. Hunor Kelemen?

Adevărul Adevărul,
De ce nu se inteleg ungurii cu romanii nici in mormintele din Cimitirul international al eroilor din Valea Uzului? Ce spune dl. Hunor Kelemen?

La un veac dupa luptele dintre ostasii romani si unguri pe Valea Uzului din Carpatii Orientali, linistea eroilor cazuti pe front este tulburata de disputa dintre maghiari si romani pentru Cimitirul militar international. in 1916-1917 au murit acolo mii de soldati romani, unguri, germani, austrieci, slovaci, sarbi si rusi, iar alte cateva sute in toamna anului 1944. De ce nu sunt lasati mortii in pace de disputele dintre unguri si romani?. continuă pe Adevărul

De ce nu se inteleg ungurii cu romanii nici in mormintele din Cimitirul international al eroilor din Valea Uzului? Ce spune dl. Hunor Kelemen

La un veac dupa luptele dintre ostasii romani si unguri pe Valea Uzului din Carpatii Orientali, linistea eroilor cazuti pe front este tulburata de disputa dintre maghiari si romani pentru Cimitirul militar international. in 1916-1917 au murit acolo mii de soldati romani, unguri, germani, austrieci, slovaci, sarbi si rusi, iar alte cateva sute in toamna anului 1944. De ce nu sunt lasati mortii in pace de disputele dintre unguri si romani?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,293 seconds )