Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor: Iohannis va intra in turul doi si va castiga. Cine este singurul care l-ar putea invinge

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: Iohannis va intra in turul doi si va castiga. Cine este singurul care l-ar putea invinge

Kelemen Hunor, liderul UDMR, este sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si atunci va castiga al doilea mandat. in opinia lui Kelemen, Iohannis poate fi. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos. in acest caz suntem intr-un mare necaz

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca la alegerile prezidentiale s-ar putea spune sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul doi, iar in aceasta situatie va castiga un al doilea mandat. insa, liderul UDMR a precizat ca Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos, dar in aces caz suntem intr-un mare necaz, potrivit publicatiei Maszol, citat de G4Media.

Kelemen Hunor: Este un lucru foarte rau ca am nceput anul fara un buget votat n Parlament

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, miercuri, ca este un lucru foarte rau ca s-a inceput anul fara un buget votat in Parlament. Liderul UDMR atage atentia ca la nivel local exista deja probleme si ca autoritatile locale nu pot aproba bugetele inainte de luna aprilie.

Australian Open: Irina Bara si Monica Niculescu, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Bara/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului Australian Open, primul grand slam al anului.

Simona Halep, dupa victoria cu Kaia Kanepi: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu ncredere n turul doi

Simona Halep a facut la timp schimbarile necesare, liderul mondial castigand meciul cu Kaia Kanepi de la Australian Open dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi. Fericita dupa acest succes, Simona a declarat, printre altele, urmatoarele: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu incredere in turul doi.

Australian Open (m): Nadal, Cilic si Federer continua parcursul la Melbourne - Anderson si Monfils, eliminati n turul doi (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal favorit 2), Roger Federer 3) si Marin Cilic 6) si-au asigurat prezenta in turul al treilea al turneului Australian Open, castigand partidele disputate miercuri cu Matthew Ebden 48 ATP), Daniel Evans 189 ATP), respectiv Mackenzie McDonald 81 ATP). Ziua nu a fost insa lipsita de surprize, alti doi capi de serie de pe tabloul masculin de simplu parasind competitia: Kevin Anderon cap de serie 5) si Gael Monfils 30). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri pe tabloul masculin de simplu de la AO.

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Marius Copil s-a calificat in turul doi la Australian Open

Singurul reprezentant al Romaniei in competitia masculina de la Australian Open, Marius Copil, a obtinut calificarea in turul secund.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )