Libnet.ro
UNICEF

18:15

Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos. in acest caz suntem intr-un mare necaz

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos. in acest caz suntem intr-un mare necaz

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca la alegerile prezidentiale s-ar putea spune sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul doi, iar in aceasta situatie va castiga un al doilea mandat. insa, liderul UDMR a precizat ca Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos, dar in aces caz suntem intr-un mare necaz, potrivit publicatiei Maszol, citat de G4Media. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor: Iohannis va intra in turul doi si va castiga. Cine este singurul care l-ar putea invinge

Kelemen Hunor, liderul UDMR, este sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si atunci va castiga al doilea mandat. in opinia lui Kelemen, Iohannis poate fi.

KLAUS IOHANNIS: Voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale, mentionand, in legatura cu posibilitatea unei candidaturi a lui Dacian Ciolos, ca este foarte bine ca fiecare sa-si prezinte oferta electorala.

Kelemen Hunor: Este un lucru foarte rau ca am nceput anul fara un buget votat n Parlament

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, miercuri, ca este un lucru foarte rau ca s-a inceput anul fara un buget votat in Parlament. Liderul UDMR atage atentia ca la nivel local exista deja probleme si ca autoritatile locale nu pot aproba bugetele inainte de luna aprilie.

Istoricul Marius Oprea: Eminenta cenusie din spatele partidului lui Dacian Ciolos este ANCHETATORUL meu de la Securitate

Dacian Ciolos si-a pus secretar de partid un fiu de securist, adrian Ioradache. Istoricul Marius Oprea arata ca eminenta cenusie din spatele Partidului Libertatii, Unitatii si Solidaritatii este Alexandru.

Istoricul Marius Oprea: Eminenta cenusie din spatele partidului lui Dacian Ciolos este anchetatorul meu de la Securitate

Istoricul, poetul si eseistul Marius Oprea scrie pe podul. ro ca fondatorul partidului PLUS al lui Dacian Ciolos este Alexandru Iordache, fost maior al Securitatii, omul care a condus echipa care l-a anchetat pe.

DUPA VOTUL INTERN DIN PLUS: Dacian Ciolos - primul pe lista pentru europarlamentare

Dacian Ciolos a obtinut cele mai multe voturi la consultarea interna a membrilor PLUS pentru desemnarea candidatilor la alegerile europarlamentare.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul Marii Britianii trebuie sa isi clarifice pozitia

ACTUALIZARE Guvernul Marii Britianii trebuie sa-si clarifice pozitia ----- *ACTUALIZARE Solicit Guvernului o analiza profunda si sa prezinte solutii cu privire la recursul compensatoriu ----- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis: E dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis. Iohannis este dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor privind blocajele sistematice din ultima perioada! Activitatea guvernamentala si inter.

KLAUS IOHANNIS: Aderarea noastra la Schengen, imposibila fara consens

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca aderarea Romaniei la Schengen nu este posibila fara consens.

A fost stabilit PRIMUL TERMEN al procesului dintre Ministerul Apararii si Presedintie, deschis dupa ce Klaus Iohannis a prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii

Primul termen al procesului prin care Ministerul Apararii Nationale cere anularea decretului prin care presedintele Klaus Iohannis aprelungit mandatul sefului Statului major al Armatei, se va judeca pe 29 ianuarie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )