Libnet.ro
UNICEF

07:30

Kelemen Hunor nu a putut vota la referendum. Ce l-a impiedicat

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor nu a putut vota la referendum. Ce l-a impiedicat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, nu a putut vota, sambata, la Arad, la referendumul pentru redefinirea familiei, deoarece nu avea buletinul la el. continuă pe Adevărul

REFERENDUM FAMILIE 2018. Kelemen Hunor si-a uitat acasa pasaportul si nu a putut vota. Ce va face liderul UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca se va prezenta la urne pentru a-si exprima votul la referendum, dar va face acest lucru in cursul zilei de duminica, la Bucuresti. in primul rand sunt pe.

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea.

VIDEO Cum a reactionat Kelemen Hunor la ncercarea lui Liviu Dragnea de a-l aborda, dupa ce legea offshore a fost retrimisa la comisii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a incercat miercuri, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a decis retrimiterea legii ofshore in comisii, la solicitarea surprinzatoare a liderului UDMR, sa-l abordeze pe Kelemen Hunor.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele Klaus Iohannis, niciun cuvant despre referendum

REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele unei sectii de votare a venit beat la urne

Eveniment inedit in judetul Iasi, in aceasta dimineata, care a incurcat procesul de votare pentru referendum. La sectia numarul 273 din Harlau, votarea a fost suspendata timp de o ora, dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )