Libnet.ro
UNICEF

09:30

Referendum 2018 Kelemen Hunor a votat la Cluj-Napoca, n a doua zi a referendumului

Hotnews Hotnews,
 Referendum 2018 Kelemen Hunor a votat la Cluj-Napoca, n a doua zi a referendumului

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a votat duminica la referendum, la o sectie de votare din Cluj-Napoca, dupa ce sambata a vrut sa voteze la Arad, dar nu avea buletinul la el, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

REFERENDUM FAMILIE 2018. Kelemen Hunor: Am votat pentru ca democratia inseamna participare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminica la referendumul pentru revizuirea Constitutiei si a afirmat ca a facut acest lucru pentru ca democratia inseamna.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Kelemen Hunor si-a uitat acasa pasaportul si nu a putut vota. Ce va face liderul UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca se va prezenta la urne pentru a-si exprima votul la referendum, dar va face acest lucru in cursul zilei de duminica, la Bucuresti. in primul rand sunt pe.

Referendum 2018. Claudiu Manda, dupa ce a votat: La nunta nu vreau sa ma gandesc daca voi fi socru mare sau mic

Senatorul PSD Claudiu Manda, seful comisiei parlamentare de control al SRI, a votat sambata la Craiova. La iesire a declarat ca a votat la referendum pentru ca nu vrea sa aiba batai de cap la nunta fiului sau. Dupa o jumatate de ora, a ajuns la urne in Craiova si Lia Olguta Vasilescu. Ministra Muncii a venit pentru prima data neinsotita de fiul si nepoata sa, cei doi copii despre care spune mereu ca-i poarta noroc.

Kelemen Hunor nu a putut vota la referendum. Ce l-a impiedicat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, nu a putut vota, sambata, la Arad, la referendumul pentru redefinirea familiei, deoarece nu avea buletinul la el.

Rezultate finale Referendum 2018. Cati timiseni au votat pentru redefinirea familiei in Constitutie

Pragul de validare a Referendumului pentru familia traditionala, de 30%, nu a fost atins. Constitutia ramane in forma actuala: casatoria este uniunea dintre soti. iata cum s-a votat in Timis.

Kelemen Hunor, deranjat de schimbarile din Legea offshore

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat deranjat de modificarile de la o zi la alta aduse Legii offshore, afirmand ca nu au existat explicatii sau argumente rationale, financiare, motiv pentru care a cerut retrimiterea in comisiile de specialitate. Liderul UDMR spune ca de la Senat la Camera legea a fost modificata substantial cu privire la deductibilitatile si taxele suplimentare. El a adaugat ca resursele de gaz din Marea Neagra vor putea asigura independenta egernetica de Rusia pentru Romania si mai multe tari din Europa Centrala, iar acesta este motivul bataliei uriase.

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Dosar penal pentru un barbat care a votat de doua ori la referendum. Explicatia lui este incredibila

Un barbat din Calarasi s-a ales, duminica,cu dosar penal dupa ce a votat de doua ori, motivand ca prima oara a votat in numele mamei sale, au informat reprezentantii.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un tanar care studiaza la Scoala de Politie a votat de doua ori pentru ca s-a razgandit

Persoana care a votat la doua sectii diferite, in Prahova, motivand ca a decis sa recurga la acest gest deoarece si-a dat seama ca nu a stampilat optiunea dorita, este elev in.

Referendum 2018, ziua a doua. Prezenta la vot, in continuare scazuta. 14,68%, la ora 13,00, in Olt. 38 sectii au depasit pragul de 30%

Judetul Olt, fruntas la alte alegeri in ceea ce priveste prezenta, se clasa, duminica, in cea de-a doua zi a referendumului, pe locul IV la ora 10,00 si a pastrat acelasi loc si la ora 13,00.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3 seconds )