Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romania, un stat esuat daca ar iesi din Uniunea Europeana. Kelemen Hunor: Orice discutie despr acest subiect este PERICULOASA!

B1 B1,
Romania, un stat esuat daca ar iesi din Uniunea Europeana. Kelemen Hunor: Orice discutie despr acest subiect este PERICULOASA!

In contextul pregatirilor Summit-ului UE de la Sibiu, din 2019, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca Romania nici nu isi permite sa se gandeasca la o iesire din Uniunii Europene. Romania are o. continuă pe B1

Romania - un stat esuat daca ar iesi din UE

Romania ar deveni un stat esuat daca ar iesi din Uniunea Europeana, a afirmat astazi presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precizand ca orice discutie despre acest subiect este extrem de periculoasa.

Corina Cretu: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana

Comisarul eurppean pentru Dezvoltare Regioanla, Corina Cretu, a criticat prezenta in Romania a unui limbaj antieuropean care e din ce in ce mai pregnant, aratand ca romanii nici nu ar trebui sa se.

FOTO Cum arata moneda speciala pregatita de britanici pentru a marca iesirea din Uniunea Europeana

Marea Britanie isi va marca plecarea din Uniunea Europeana, anul viitor, printr-o moneda speciala, dezvaluie tabloidul The Sun, scrie The Associated Press.

Romania nu-si permite luxul de a iesi din UE

Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana, a declarat astazi comisarul european Corina Cretu, in cadrul conferintei EuroImpact.

Corina Cretu, mesaj pentru PSD: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din UE

Comisarul european Corina Cretu, a declarat, in cadrul conferintei EuroImpact, faptul ca Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana.

Romania, pe ultimul loc in Uniunea Europeana la reciclarea bateriilor

Doar 21% dintre bateriile vandute in Romania au fost reciclate in anul 2016, ceea ce plaseaza tara noastra pe ultimul loc in Uniunea Europeana la acest indicator, arata datele publicate luni de Eurostat. La.

Corina Cretu:Accesarea fondurilor europene, o slabiciune pe care Romania a avut-o de la intrarea in Uniunea Europeana

Comisarul european Corina Cretu a declarat, luni, la Bucuresti, ca accesarea fondurilor europene este o slabiciune pe care Romania a avut-o inca de la intrarea in Uniunea Europeana, cand nu am fost pregatiti sa accesam o asemenea suma de bani. Aceasta a precizat ca din 2021 fiecare tara va fi obligata sa acorde direct cel putin 6% din alocatie regiunilor, oraselor, subliniind ca centralizarea excesiva dauneaza dezvoltarii.

Uniunea Europeana a prelungit sanctiunile aplicate administratiei de la Tiraspol

Uniunea Europeana a prelungit, pana pe 31 octombrie 2019, sanctiunile aplicate administratiei din regiunea transnistreana. Tiraspolul califica decizia ca fiind una contraproductiva, transmite IPN.

INFOGRAFIE Retragerea Angelei Merkel, un risc pentru Uniunea Europeana

Decizia sefei executivului de la Berlin de a se retrage treptat din politica va fragiliza axa franco-germana si risca sa paralizeze blocul comunitar intr-un moment in care populistii sunt in ascensiune.

Romania este parasita: Tinerii pleaca din tara, iar numarul de batrani creste. Raportul este de 112 varstnici la 100 de tineri

Tinerii pleaca din Romania si lasa in urma o tara imbatranita, potrivit ultimelor date ale Institutului National de Statistica. Astfel, indicele de imbatranire demografica a crescut de la 109,2.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )