Libnet.ro
UNICEF

19:47

Uniunea Europeana este foarte slaba politic si militar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Uniunea Europeana este foarte slaba politic si militar

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ieri, in cadrul sedintei Consiliului Reprezentantilor Unionali CRU) de la Miercurea Ciuc, ca Uniunea Europeana este relativ puternica in domeniul economic, insa este foarte slaba din punct de vedere politic si militar. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

Economistul Daniel Daianu lanseaza volumul Bancile centrale, criza si postcriza. Romania si Uniunea Europeana incotro?

Luni, de la ora 12. 00, in Aula Academiei de Studii Economice ASE), va avea loc o dezbatere pornind de la volumul Bancile centrale, criza si postcriza. Romania si Uniunea Europeana incotro?, de Daniel Daianu, aparut de curand la Editura Polirom. Cartea prezinta viziunea economistului cu privire la criza financiare si demersurile care s-au facut la nivel european, precum si national in perioada post-criza.

Compania Nike este foarte ingrijorata cu privire la acuzatiile aduse lui Cristiano Ronaldo

Compania sportiva Nike care are un contract de 1 miliard de dolari cu Crisiano Ronaldo a declarat ca este foarte ingrijorata cu privire la acuzattiile de viol care i-au fost aduse fotbalistului. Firma a spus ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )