Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca demisia este singura decizie corecta a ministrului Educatiei, Valentin Popa, care trebuia sa isi asume consecintele masurilor sale nechibzuite si total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice si parinti. continuă pe Ziarul Bursa

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei. Ce nu au reusit protestantii si Opozitia a reusit UDMR

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei. UDMR a solicitat plecarea acestuia din Guvern, iar Kelemen Hunorchiar declarase ca formatiunea sa suspenda colaborarea cu PSD pana cand.

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat. Decizia, dupa o discutie cu Dragnea

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. Decizia vine la scurt timp dupa o discutie cu Liviu Dragnea,care l-a convocat la discutii dupa ce UDMR a suspendat protocolul cu PSD ca urmare a prevederilor ordonantei privind predarea limbii romane la clasele maghiare. Valentin Popa fusese numit la conducerea Ministerului Educatiei in ianuarie 2018.

Tariceanu: Am aflat de la televizor despre demisia lui Valentin Popa. inteleg nemultumirea celor de la UDMR

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca nu stie care sunt motivele pentru care Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei si ca a aflat de la televizor despre decizia.

Valentin Popa, primele explicatii dupa demisie: Nu sunt de acord cu modificarea ceruta de UDMR privind predarea limbii romna la clasele maghiare

Valentin Popa a declarat, pentru Mediafax, ca a demisionat din functia de ministru al Educatiei deoarece nu este de acord cu solicitarea UDMR de modificare a ordonantei privind desfasurarea orelor de limba romana la clasele cu predare in limbile minoritatilor.

Ministrul Educatiei a demisionat. Scandalul care a dus la plecarea lui Valentin Popa

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, avuta in urma divergentelor cu UDMR. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca pana cand.

Cine ar putea sa ii ia locul lui Valentin Popa la Educatie

A aparut deja primul nume al posibilului inlocuitor al lui Valentin Popa, dupa demisia acestuia din functia de ministru al Educatiei. Pe lista celor care ar putea prelua portofoliul vacant s-ar afla Ecaterina.

Valentin Popa, prima reactie dupa demisia din functia de ministru al Educatiei

Fostul ministru al Educatiei vine cu dezvaluiri-bomba dupa ce a decis sa plece din Guvern. Aceasta a explicat, pentru Antena 3, motivele care au stat la baza demisiei sale si vorbeste despre o situatie care.

Presa: Ecaterina Andronescu l-ar putea inlocui pe Valentin Popa la Ministerul Educatiei

Presa din Suceava sustine ca exista sanse extrem de mari ca Valentin Popa sa piarda functia de Ministru al Educatiei. Acesta ar putea fi inlocuit de Ecaterina Andronescu. Aceasta este probabilitatea ca.

Presa: Valentin Popa va fi schimbat de conducerea Ministerului Educatiei. Revine Ecaterina Andronescu?

Presa din Suceava sustine ca exista sanse extrem de mari ca Valentin Popa sa piarda functia de Ministru al Educatiei. Acesta ar putea fi inlocuit de Ecaterina Andronescu. Aceasta este probabilitatea ca.

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat astazi demisia din functie. El a fost numit la acest portofoliu, in Guvernul Dancila, in ianuarie 2018 si se afla pe lista ministrilor remaniabili, aparuta dupa CEx-ul PSD, conform surselor de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )