Libnet.ro
UNICEF

15:01

AUDIO Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranta al unui post de radio, dupa o pauza de vorbire prea lunga

Adevărul Adevărul,
AUDIO Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranta al unui post de radio, dupa o pauza de vorbire prea lunga

Discursul presedintelui Klaus Iohannis de numire in functia de prim-ministru a Vioricai Dancila a putut fi auzit live si la postul de radio Europa FM. Numai ca pauzele de vorbire lungi ale presedintelui au declansat sistemul de siguranta al postului. S-a intrerupt, practic, emisia pentru un blues de dragoste ranita: Sam Brown, Stop!. continuă pe Adevărul

Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranta al unui post de radio, dupa o pauza de vorbire prea lunga (AUDIO)

Incident usor comic la radio Europa FM. Discursul presedintelui Klaus Iohannis de numire in functia de prim-ministru a Vioricai Dancila a putut fi auzit live si la postul de radio Europa FM. Problema a fost.

Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranta al unui post de radio, dupa o pauza de vorbire prea lunga AUDIO

Discursul presedintelui Klaus Iohannis de numire in functia de prim-ministru a Vioricai Dancila a putut fi auzit live si la postul de radio Europa FM. Numai ca pauzele de vorbire lungi ale presedintelui au declansat sistemul de siguranta al postului. S-a intrerupt, practic, emisia pentru un blues de dragoste ranita: Sam Brown, Stop!.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )