Libnet.ro
UNICEF

19:45

Calin Popescu Tariceanu: Cat de rupt de realitate trebuie sa fii ca sa deschizi tu, Presedintele Prompter, subiectul cinismului in politica?

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Cat de rupt de realitate trebuie sa fii ca sa deschizi tu, Presedintele Prompter, subiectul cinismului in politica?

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a atacat cu vehementa discursul presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu legea carantinei. Popescu Tariceanu sustine ca Iohannis, pe care il numeste Presedintele Prompter, a ascuns virusul ca sa faca alegeri anticipate si a declarat ca noul coronavirus este doar o raceala cu usoare dureri in gat. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre Iohannis: Cat de rupt de realitate trebuie sa fii ca sa deschizi tu, Presedintele Prompter, subiectul cinismului in politica?

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, marti, ca legea privind carantina va trece de Senat doar in momentul in care ea nu va mai reprezenta o amenintare pentru romani.

CALIN POPESCU TARICEANU: Legea carantinei va trece cand nu va mai reprezenta o amenintare pentru romani

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca Legea carantinei va trece de Parlament doar in momentul in care nu va mai reprezenta o amenintare pentru romani.

Calin Popescu Tariceanu, anunt important despre pensii: Poate fi majorarea cu 40% a pensiilor salvarea economiei?

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a facut, in aceasta dimineata, un anunt important despre pensii si a explicat cum majorarea cu 40% a pensiilor ar putea insemna salvarea economiei pentru Romania.

Tariceanu: Ma enerveaza mirarea falsa a guvernantilor cand sunt cresteri ale numarului infectarilor

Calin Popescu-Tariceanu a postat un mesaj pe o retea sociala in care explica faptul ca numarul mare de infectari din ultima perioada era de asteptat in contextul in care viata a revenit, cat de cat, la normal. Ma enerveaza maximum mirarea asta falsa pe care o afiseaza guvernantii cand se raporteaza cresteri ale numarului de infectati cu coronavirus. Oare la ce se asteptau ei dupa ce viata a revenit cat de cat la normal?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )