Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu, mesaj pentru Klaus Iohannis cu privire la revocarea sefei DNA

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, mesaj pentru Klaus Iohannis cu privire la revocarea sefei DNA

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis va trebui sa anunte saptamana viitoare daca o revoca sau nu pe sefa DNA, Laura Codruta. continuă pe Antena3

CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis: Modificarile la legea referendumului, constitutionale

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea de neconstitutionalitate depusa de presedintele Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse legii privind organizarea referendumului, potrivit unor surse.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, replica dura pentru Klaus Iohannis: Nu mai am nicio indoiala

Schimb de replici intre judecatorul CCR Petre Lazaroiu si Klaus Iohannis. Presedintele a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului, care a dezvaluit recent ca.

Sesizarea lui Klaus Iohannis cu privire la Legea referendumului a fost respinsa de CCR

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la Legea referendumului a fost respinsa de CCR. Curtea Constitutionala a decis ca modificarile aduse legii privind organizarea referendumului sunt.

Klaus Iohannis ii FIERBE in continuare pe cei din PSD cu privire la revocarea lui Kovesi: Si aceasta saptamana este dedicata CITITULUI

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou, marti, despre decizia Curtii Constitutionale CCR) in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. Seful statului a dat de inteles ca nu se grabeste sa o revoce pe.

Klaus Iohannis ii FIERBE in continuare pe cei din PSD cu privire la revocarea lui Kovesi: Si aceasta saptamana este dedicata CITITULUI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou, marti, despre decizia Curtii Constitutionale CCR) in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. Seful statului a dat de inteles ca nu se grabeste sa o revoce pe.

Oreste, dialog aprins cu Codrin Stefanescu: Nu faci parte din categoria Dancila, la tine neuronii chiar iti functioneaza/ Faci un exercitiu de ipocrizie (VIDEO)

Oreste Teodorescu si Codrin Stefanescu au avut un dialog aprins in cadrul emisiunii Dosar de Politician de pe B1TV. Aceasta a pornit dupa ce Codrin Stefanescu l-a criticat pe Victor Ponta pentru ca in 2015.

Codrin Stefanescu: Avem un plan pe puncte, stim exact ce avem de facut. De luni vom comunica public

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri ca partidul este foarte unit in momente de ananghie, iar social-democratii au decis ca trebuie sa mearga pana la capat. Stiti.

Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Si aceasta saptamana este dedicata cititului

Presedintele Klaus Iohannis nu va semna nici saptamana aceasta decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Radu Banciu: Klaus Iohannis continua sa citeasca motivarea CCR ca o femeie dupa ce isi cumpara o masina de spalat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu intarzierea presedintelui Klaus Iohannis de a anunta decizia privind revocarea lui Kovesi in contextul in care a anuntat ca va citit.

Klaus Iohannis cere Comisiei de la Venetia sa emita ct mai curnd posibil o Opinie Interimara asupra Legilor Justitiei / Este extrem de necesara si va avea o importanta majora pentru corpul magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis considera ca emiterea cat mai curand posibil de catre Comisia de la Venetia a unei Opinii interimare asupra modificarilor legilor Justitiei operate de majoritatea PSD - ALDE este extrem de necesara in conditiile in care, daca aceste legi intra in vigoare in forma adoptata de catre Parlament, vor avea un impact negativ asupra independentei si a functionarii sistemului judiciar din Romania, implicit asupra statului de drept.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )