Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cristian Tudor Popescu, mesaj devastator pentru Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, mesaj devastator pentru Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu comenteaza in termeni duri cele doua dezbateri paralele ale candidatilor la presedintie, intr-un text pe Republica. Eu am ramas cu doua intrebari, in urma. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare socanta pe care a primit-o inainte de turul II al alegerilor prezidentiale 2019

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare emotionanta pe care a primit-o de la un roman aflat in Diaspora, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Cristian Tudor Popescu, despre tinerii care.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu, MODERATORUL DEZBATERII intre candidatii la prezidentiale

Cristian Tudor Popescu a fost invitat si el de Klaus Iohannis la dezbaterea de marti, dar gazetarul a refuzat sa fie prezent.

Cristian Tudor Popescu, contre cu Moise Guran pe tema dezbaterii lui Klaus Iohannis: Cum sa va instruiasca? Dumneavoastra intrebati si presedintele raspunde. Asta e ceva nou!

Dezbaterea electorala anuntata de presedintele Klaus Iohannis a creat rumoare in randul jurnalistilor. Daca gazetarul Cristian Tudor Popescu a anuntat inca de ieri ca, desi a fost invitat la dezbatere, nu va.

Cristian Tudor Popescu, reactie furibunda dupa tragedia din blocul mortii din Timisoara: Suntem un soi de sobolani!

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a reactionat vehement la tragedia petrecuta intr-un bloc din Timisoara. Mi-a foarte mult verbul folosit de insul de la Ambulanta: .

Cristian Tudor Popescu desfiinteaza dezbaterea organizata de Klaus Iohannis: Arata ca o receptie exclusivista

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anuntat ca nu va participa la dezbaterea organizata de catre presedintele Klaus Iohannis deoarece invitatiile adresate jurnalistilor nu au fost pe numele institutiei, ci au.

Cifre uimitoare pentru Viorica Dancila dupa conferinta maraton pe care a sustinut-o marti seara. Cati alegatori noi a castigat

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, date de ultima ora privind intentia de vot pentru Viorica Dancila dupa conferinta maraton de doua ore si jumatate pe care.

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu se razgandeste? Participa la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Cristian Tudor Popescua lasat de inteles ca s-ar putea razgandi si a dezvaluit in ce conditii ar putea participa la.

Dezbaterea de la distanta pentru apropierea de Cotroceni. Victorie a la Pirus pentru Viorica Dancila

Ultimii candidati ramasi ancorati in lupta pentru Cotroceni, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, au o.

Viorica Dancila, mesaj pentru romani: Mandatul meu va fi de presedinte reformator

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a precizat cadaca va fi aleasa in functia de presedinte al Romaniei,mandatul sau va unul reformator si ca Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )