Libnet.ro
UNICEF

00:06

Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Fortele Aeriene Romane trebuie sa continue procesul amplu de modernizare

Adevărul Adevărul,
Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Fortele Aeriene Romane trebuie sa continue procesul amplu de modernizare

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul transmis de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, ca Fortele Aeriene Romane trebuie sa continue procesul amplu de modernizare, ca parte a consolidarii posturii de aparare a Romaniei, in concordanta cu deciziile NATO. continuă pe Adevărul

IOHANNIS, MESAJ DE ZIUA AVIATIEI: Fortele Aeriene Romane trebuie sa continue procesul amplu de modernizare

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul transmis de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, ca Fortele Aeriene Romane trebuie sa continue procesul amplu de modernizare, ca parte a consolidarii posturii de aparare a Romaniei, in concordanta cu deciziile NATO.

Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Fortele Aeriene Romane trebuie sa continue procesul de modernizare

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul transmis de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aerien.

Iohannis, de Ziua Aviatiei: Transmitem recunostinta si admiratia noastra tuturor celor care au imbratisat nobila profesie de aviator in slujba Aripilor Romanesti

Klaus Iohannis a salutat lansarea misiunilor de politie aeriana cu avioane F-16, sub comanda nationala. Cu prilejul Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, presedintele a transmis recunostinta si.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei Romane: Transmitem recunostinta si admiratia noastra temerarilor zborului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, un mesaj in care subliniaza admiratia tuturor fata de profesia de aviator si rolul important pe care.

Gabriel Les, mesaj de Ziua Aviatiei pentru romani: Este un prilej pentru a aminti de cei care si-au dedicat viata zborului

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene reprezinta un prilej pentru a ne aminti de cei care si-au dedicat viata zborului, a spus ministrul Apararii, Gabriel Les, la evenimentul organizat, sambata, la.

Ziua Aviatiei Romane! Show in Capitala la 109 ani de la primul zbor cu un aeroplan

Astazi se implinesc 109 ani de la momentul in care Aurel Vlaicu aducea premiera in Romania in aviatie. Un show spectaculos este organizat in Capitala. Ziua Aviatiei Romane! 20 iulie, primul zbor complet cu aeroplanul de conceptie Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este sarbatorita pe 20 iulie, in aceeasi zi cu Sfantul Ilie, .

Ziua Aviatiei Romane. Spectacol aerian in Piata Aviatorilor din Capitala

O ceremonie militara si religioasa dedicata Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene in cadrul careia se vor depune coroane de flori in memoria eroilor aviatori si vor evolua cateva zeci de aeronave si.

VIDEO Ziua Aviatiei Romane: Monumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor, survolat de aproximativ 25 de aeronave militare

Zeci de aeronave si elicoptere au aurvolat Minumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor in cadrul ceremoniilor dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. La parada din cer au participat si aeronavele militare de tip F-16 Fighting Falcon.

Gabriel Oprea, de Ziua Aviatiei: Adresam astazi felicitarile si recunostinta noastra tuturor celor care reprezinta cu onoare aripile romanesti

Gabriel Oprea a transmis, sambata, un mesaj de felicitare si recunostinta tuturor celor care reprezinta cu onoare aripile romanesti, cu prilejul Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2876 seconds )