Libnet.ro
UNICEF

19:32

Iohannis a semnat decretele privind numirea noilor ministri din Cabinetul Tudose

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a semnat decretele privind numirea noilor ministri din Cabinetul Tudose

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele privind numirea noilor ministri, Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor si Marius Nica la Fonduri Europene, informeaza Administrastia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a semnat decretele privind numirea noilor ministri din Cabinetul Tudose

ACTUALIZARE 18:43 Decretele privind numirea noilor ministri au fost publicate in Monitorul Oficial ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele privind numirea noilor ministri, Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor si Marius Nica la Fonduri Europene, informeaza Administrastia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa.

Noii ministri ai Cabinetului Tudose au depus juramantul de investitura

ACTUALIZARE 19:41 Noii membri ai Cabinetului Tudose - Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor si Marius Nica la Fonduri Europene - au depus in aceasta seara juramantul de investitura, la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. *ACTUALIZARE 18:43 Decretele privind numirea noilor ministri au fost publicate in Monitorul Oficial *Iohannis a semnat decretele privind numirea noilor ministri din Cabinetul Tudose.

Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri. Depunerea juramantului, la 19.30

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri, iar ceremonia depunerii juramantului va avea loc, marti, la ora 19.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire ale noilor ministri

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire ale noilor ministri. Noii ministri ai Guvernului Tudose vor depune juramantul de investire in aceasta seara, la ora 19. Informatia nu a fost.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a noilor ministri, a anuntat Administratia Prezidentiala. Ceremonia depunerii juramantului va avea loc la ora 19.

Liviu Dragnea, dupa ce Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri: Era putin probabil sa nu-i nominalizeze. Sunt bine pregatiti toti trei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut ca nu a avut emotii in privinta desemnarii de catre seful statului a noilor ministri in Guvern si a reafirmat ca nu va part.

Iohannis i-a acceptat pe Paul Stanescu si pe ceilalti doi ministri PSD. Dragnea:Era putin probabil sa nu-i numeasca. Nu merg la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri, iar ceremonia depunerii juramantului va avea loc, marti, la ora 19.

VIDEO Presedintele Iohannis a acceptat propunerile controversate de ministri. Reactia lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerile de ministri. Seful statului a luat act de demisiile Rovanei Plumb, Sevil Shhaideh si Razvan Cuc, semnand decretele pentru numirea lui Paul Stanescu ca mini Stire in curs de actualizare.

Tariceanu ii urmeaza exemplul lui Dragnea. Nu va participa la depunerea juramantului noilor ministri

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu va participa la ceremonia de investire a noilor ministri, la Cotroceni, in semn de protest fata de presedintele Klaus Iohannis.

Tariceanu explica de ce nu va participa la depunerea juramantului noilor ministri: Presedintele nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie

Presedintele Senatului, Calin popescu Tariceanu, explica, prin intermediul unui comunicat de presa, ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului noilor ministri de la Palatul Cotroceni deoarece considera ca seful statului nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie si il acuza pe Klaus Iohannis ca si-a abandonat rolul de garant al Constitutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )