Libnet.ro
UNICEF

08:45

IOHANNIS: Votati la referendum pentru Romania Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Votati la referendum pentru Romania Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, de la Palatul Cotroceni, un mesaj inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului national din 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Care a fost primul referendum din Romania. De cate ori a fost consultata populatia

Primul referendum din Romania a avut loc acum mai bine de 150 de ani, iar pe atunci, problemele care trebuiau rezolvate prin consultarea populatiei erau mult mai complexe decat astazi. in toti acesti ani insa, puterea a cerut destul de rar parerea romanilor. Nu exista stat de drept daca puterea, indiferent de natura ei, nu [] .

Klaus Iohannis: Duminica seara vom sti daca a castigat Romania europeana sau cea anti-europeana. Asta este! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a incurajat, joi, pe romani sa mearga duminica sa voteze atat la alegerile europarlamentare, cat si la referendum. Prezent la Cluj, la evenimentul de lansare a volumului.

Theresa May propune organizarea unui nou referendum pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti ca guvernul sau va include in proiectul de lege pentru retragerea din Uniunea Europeana cerinta ca parlamentarii sa voteze asupra organizarii unui nou referendum pe tema Brexit, informeaza Agerpres. ro.

Brexit: Theresa May pregatita sa organizeze un al doilea referendum pentru a iesi din impas

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti o serie de compromisuri, printre care si posibilitatea votarii asupra unui al doilea referendum si mentinerea unei uniuni vamale temporare cu Uniunea Europeana, intr-o incercare de a-si alia majoritatea parlamentara, relateaza AFP.

Peste 30 de miliarde de euro din fondurile de coeziune pentru Romania, in exercitiul financiar 2021-2027

Guvernul va adopta in sedinta de joi Memorandumul Initierea negocierilor cu Comisia Europeana privind documentele nationale de programare a finantarilor din fonduri europene 2021-2027, care prevede,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )