Libnet.ro
UNICEF

07:30

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, replica dura pentru Klaus Iohannis: Nu mai am nicio indoiala

B1 B1,
Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, replica dura pentru Klaus Iohannis: Nu mai am nicio indoiala

Schimb de replici intre judecatorul CCR Petre Lazaroiu si Klaus Iohannis. Presedintele a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului, care a dezvaluit recent ca. continuă pe B1

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il contrazice pe Klaus Iohannis. Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a vorbit, marti, in emisiunea Sinteza zilei, despre afirmatiile presedintelui Romaniei. Klaus Iohannis a negat marti ca Simina Tanasescu, consiliera sa, ar fi facut vr.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Petre Lazaroiu, judecatorul CCR implicat in scandalul privind depasirea mandatului constitutional, il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna. Acesta afirma ca Administratia Prezidentiala a prezentat marti o .

Klaus Iohannis recunoaste ca stia de intalnirea consilierului sau cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Klaus Iohannis a negat marti ca Simina Tanasescu, consiliera sa, ar fi facut vreo presiune in cadrul discutiei purtate cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu, dar a recunoscut ca stia ca aceasta va lua legatura.

Marturisirea-soc pe care i-a facut-o lui Mihai Gadea judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a marturisit, duminica, in Editia speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea ca nu a votat niciodata PSD si ca la alegerile prezidentiale optiunea sa a fost Klaus.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu iese la RAMPA:Am fost interceptat! Ma uitam in fiecare dimineata ca sa vad mascatii

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a facut o serie de marturisiri care zguduie justitia din Romania! Acesta a declarat ca a fost interceptat, fiind informat inainte despre aceasta actiunet, fara sa spuna cine.

Consilierul prezidential Simina Tanasescu, prima reactie dupa ce a fost acuzata ca a facut presiuni asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu

Administratia Prezidentiala a fost implicata intr-un scandal, dupa ce conislierul prezidential Simina Tanasescu a avut o intalnire cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu in care ar fi facut presiuni asupra.

Klaus Iohannis, despre presiunile asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu a fost vorba de asa ceva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu care a dezvaluit recent ca a avut o discutie cu consiliera.

Iohannis, despre cazul judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu exista nicio presiune asupra unui judecator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, referitor la intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR, Petre Lazaroiu, ca nu a exista nicio presiune asupra acestuia, iar pozitia Administratiei Prezidentiale a fost foarte clara in acest sens.

CCR sesizeaza Comisia de la Venetia pe tema intalnirii dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul Petre Lazaroiu

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, marti, sesizarea Comisiei de la Venetia, ca urmare a situatiei create de intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR Petre Lazaroiu, potrivit Mediafax. Sesizarea va fi trimisa miercuri catre forul european.

Petre Lazaroiu, judecator CCR care acuza presiuni asupra sa: Eu l-am votat pe Iohannis. Nu am votat niciodata cu PSD. Comisia de la Venetia va fi sesizata luni

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, care a acuzat presiuni din partea Cotroceniului prin consilierul prezidential Simina Tanasescu, spune ca i-a transmis acesteia ca judecatorii CCR sunt pusi sa apere Constitutia, nu sa faca jocuri politice, iar legat de optiunile sale politice, l-a votat pe Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )