Libnet.ro
UNICEF

15:30

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele ofera 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lupta cu Covid-19

Presedintele a transmis ca Spitalul din Suceava va fi preluat de o echipa care va militariza spitalul pentru a rezolva problemele. Ne vom confrunta cu situatii delicate in Suceava si cu siguranta si in alte zone, a spus presedintele, care a transmis ca a discutat cu Guvernul astfel incat medicii care lucreaza cu pacientii COVID sa primeasca bonus lunar de 500 de euro.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

Klaus Iohannis: ii asigur pe medici ca ne facem treaba pentru a le asigura tot ce au nevoie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis medicilor romani ca se fac demersuri serioase pentru ca ei sa aiba la dispozitie tot ce au nevoie si pentru a-si putea continua activitatea in conditii sigure.

Iohannis propune bonus de 500 de euro pe luna pentru cadrele medicale care ingrijesc pacientii bolnavi de coronavirus: Am solicitat Guvernului sa identifice fonduri europene

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, joi, Guvernului PNL sa identifice fondurile europene necesare, pentru ca medicii si restul personalului sanitar ce ingrijescpacientii bolnavi de coronavirus sa.

Iohannis cere mai multi bani pentru medici: Bonus de 500 de euro pentru personalul medical care lucreaza cu pacienti cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut Guvernului sa identifice fonduri europene pentru a da un bonus de 500 de euro personalului medical care lucreaza cu pacienti cu coronavirus.

Klaus Iohannis, mesaj catre medici: Noi, autoritatile, politicienii, vom face tot ce este necesar pentru a asigura materialele de protectie de care aveti nevoie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incurajat medicii si i-a asigurat ca echipamentele de protectie si materialele necesare vor ajunge in spitalele care au nevoie.

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu presedintele Guvernului Spaniei, pe tema coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis, a avut, joi, o convorbire telefonica cu presedintele Guvernului Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, pe tema crizei provocate de coronavirus si a transmis condoleante pentru pierderile de vieti omenesti inregistrate in Spania. Vineri seara, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului spaniol, in semn de solidaritate cu Regatul Spaniei si poporul spaniol.

Klaus Iohannis, mesaj pentru populatie in plina stare de urgenta: Cine nu respecta legea va fi amendat. Legea se aplica, nu se discuta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, miercuri, romanilor ca toate masurile impuse de autoritati in cadrul starii de urgenta au fost luate pentru protejarea sanatatii populatiei. in acest context, s.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni: Legea se impune, nu se discuta

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, si le-a atras atentia romanilor sa respecte starea de urgenta pentru a nu primi amenzi.

Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu presedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si despre cooperarea pentru contracararea raspandirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul sau sraelian la Bucuresti dupa finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitatia fiind acceptata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )