Libnet.ro
UNICEF

20:32

Klaus Iohannis, baie de multime la Craiova. Sedinta cu 1.500 de liberali din Oltenia

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, baie de multime la Craiova. Sedinta cu 1.500 de liberali din Oltenia

Klaus Iohannis, baie de multime la sosirea la BEC unde si-a depus candidatura pentru un nou mandat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit vineri, in jurul orei 12, la sediul Biroului Electoral Central unde si-a depus listele de semnaturi pentru intrarea in cursa pentru obtinerea unui nou mandat la.

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democratilor: Au realizat mii de kilometri de autostrada cu creionul

Presedinte Klaus Iohannis a tinut un discurs, sambata, laCentrul Multifunctional Craiova la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest). Acesta a criticat in termeni duriguvernarea.

Klaus Iohannis: Pot sa confirm ca am comunicat doamnei ambasador Odobescu opinia mea, ca eu, presedintele Romaniei, sunt pentru doamna Kovesi in fruntea Parchetului European (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat vineri ca a vorbit cu ambasadorul Romaniei pe langa Uniunea Europeana, Luminita Odobescu, pentru a ii comunica felul in care el ar vrea sa voteze in sedinta COREPER pr.

Deputatul AKM cere excluderea lui Birchall din partid: isi bate joc de voturile date PSD; E tinuta in functie de prietenul ei, Klaus Iohannis

Deputatul Catalin Radulescu a afirmat ca in sedinta CEx de astazi a PSD ar trebui sa se hotarasca intre excluderea din partid sau demiterea din functia de ministru de Justitie al Anei Birchall. Motivul: aceasta a declarat ieri ca nu sustine functionarea in forma actuala a Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie. Aceasta colega isi bate joc de voturile date PSD-ului de milioane de milioane de romani, a precizat deputatul AKM.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

A castigat Guvernul! CCR a decis: Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari. Dancila, obligata si ea sa vina in Parlament. Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a discutat, miercuri, 18 septembrie, sesizarea privind conflictul juridic pe tema refuzului liderului de stat de .

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 17. (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR. nbsp.

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )