Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Nu suntem ingrijorati ca vom avea un numar excesiv de migranti pe ruta Marii Negre

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, la Bruxelles: Nu suntem ingrijorati ca vom avea un numar excesiv de migranti pe ruta Marii Negre

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca Romania nu este in pericol sa devina o ruta pentru migranti, in ciuda faptului ca vara aceasta s-a inregistrat un numar mai mare de refugiati care au ajuns la Constanta sau la Mangalia decat in anii precedenti. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Calendarul Brexit-ului nu se mai respecta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finele reuniunii de la Bruxelles a Consiliului European, ca nu va mai putea fi respectat calendarul initial prevazut pentru iesirea Marii Britanii din UE fiind necesara prelungirea negocierilor inainte de a trece la faza urmatoare a Brexit-ului .

Presedintele Klaus Iohannis merge la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in cadrul careia vor fi discutate, in principal, subiecte privind migratia, agenda digitala a.

Klaus Iohannis, la summitul de la Consiliul European: S-au facut progrese privind negocierile Brexit, dar nu suficiente

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa summitul de la Consiliul European de la Bruxelles, ca negocierile privind Brexit au fost intense, s-au inregistrat progrese, dar nu se poate trece la.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in care se va discuta despre Brexit, despre viitorul Uniunii Europene, precum si despre migratie, agenda digitala a Uniunii, securitatea si apararea, relatiile dintre UE si Turcia si dosarul nord-coreean.

Presedintele Klaus Iohannis, joi si vineri la Buxelles, la Consiliul European. Ce subiecte vor fi abordate

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi si vineri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. in cadrul intalnirii liderilor europeni vor fi discutate, in principal, subiecte privind.

Actorul Victor Rebengiuc va fi decorat de catre presedintele Klaus Iohannis

Victor Rebengiuc va fi decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care va avea loc, miercuri, de la 16. 00, la Palatul.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a noilor ministri, a anuntat Administratia Prezidentiala. Ceremonia depunerii juramantului va avea loc la ora 19.

Decretele de numire a noilor ministri Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au fost semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a lui Paul Stanescu in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Felix Stroe in functia de ministru al Transporturilor si Marius Nica in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Ceremonia de depunere a juramantului de catre cei trei noi ministri va avea loc marti, la ora 19:30, la Palatul Cotroceni.

Decretele de numire a noilor ministri Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au fost semnate de Klaus Iohannis si publicate in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a lui Paul Stanescu in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Felix Stroe in functia de ministru al Transporturilor si Marius Nica in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Ceremonia de depunere a juramantului de catre cei trei noi ministri va avea loc marti, la ora 19:30, la Palatul Cotroceni. UPDATE: Decretele au fost publicate in Monitorul Oficial.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de externe spaniol: Romania sprijina ferm suveranitatea si integritatea teritoriala ale Spaniei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe ministrul afacerilor externe si al cooperarii din Spania, Alfonso Maria Dastis Quecedo, caruia i-a transmis sprijinul ferm al Romaniei pentru suveranitatea si integritatea teritoriala ale Spaniei, subliniind totodata necesitatea, in contextul evolutiilor din Catalonia, a respectarii cadrului constitutional, precum si a principiilor dreptului international.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )