Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Italiei in contextul crizei de coronavirus.Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Italiei in contextul crizei de coronavirus.Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a sunat astazi pe omologul sau italian, Sergio Mattarella, in contextul crizei epidemiologice generata de COVID-19. Conform Administratiei prezidentiale, Iohannis a afirmat ca tara noastra este alaturi de eforturile autoritatilor italiene. Totodata, in semn de solidaritate, in aceasta seara, de la ora 20. 00, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu presedintele Guvernului Spaniei, pe tema coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis, a avut, joi, o convorbire telefonica cu presedintele Guvernului Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, pe tema crizei provocate de coronavirus si a transmis condoleante pentru pierderile de vieti omenesti inregistrate in Spania. Vineri seara, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului spaniol, in semn de solidaritate cu Regatul Spaniei si poporul spaniol.

Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu presedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si despre cooperarea pentru contracararea raspandirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul sau sraelian la Bucuresti dupa finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitatia fiind acceptata.

Klaus Iohannis, mesaj catre antreprenori: Veniti cu idei catre guvernanti!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis producatorilor autohtoni sa vina cu idei catre guvernanti, pentru ca, in contextul crizei de echipamente medicale provocata de pandemia de coronavirus, se doreste promovarea produselor romanesti.

Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4. Apelul presedintelui catre romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea crizei sanitare cu Guvernul Romaniei, la Palatul Cotroceni. Seful statului a explicat noile interdictii date de ordonanta militara nr. 4 si a facut un apel catre romani. Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4 Ministrul .

Klaus Iohannis - intalnire cu premierul Ludovic Orban pe tema epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis, va avea miercuri, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare in contextul epidemiei COVID-19.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

DUPA MASURILE LUATE IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUS Rezervele BNR au scazut cu peste 1,7 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au scazut cu peste 1, 7 miliarde euro, la finalul lunii martie, dupa masurile adoptate de banca centrala in contextul crizei Coronavirus.

Presedintele Klaus Iohannis reclama la CCR infiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) o sesizare de constitutionalitate asupra Ordonantei de Urgenta privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru.

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare.

Klaus Iohannis: Evitati orice contact fizic! Trebuie sa-i protejam pe pensionari. Autoritatile si-au facut treaba. Depinde de noi sa le respectam

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban, ca e nevoie ca toti oamenii sa respecte noile reguli impuse si sa evite contactele fizice. De asemenea, Iohannis a avut un apel si catre antreprenorii locali.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )