Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis, DECIZIE de ULTIM MOMENT in JUSTITIE: intoarcere in magistratura a unui fost vicepresedinte CSM. Seful statului A DAT UNDA VERDE

B1 B1,
Klaus Iohannis, DECIZIE de ULTIM MOMENT in JUSTITIE: intoarcere in magistratura a unui fost vicepresedinte CSM. Seful statului A DAT UNDA VERDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 19 iulie 2019, decretul privind numirea in functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita a lui George Balan, fost vicepresedinte CSM. continuă pe B1

Cazul SORINA. Decizie de ULTIM MOMENT a SIIJ in dosarul fetitei adoptate de o familie stabilita in SUA

Decizie de ultima ora in cazul micutei Sorina. Pasaportul fetitei din Baia de Arama a fostrestituit de SIIJ catre Biroul de Pasapoarte, dupa ce fusese retinut pentru verificari.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni. Ce l-a intrebat pe seful statului

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Premierul il preseaza pe liderul statului pentru a lua o decizie cat mai repede. Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni pentru a-l presa sa ia o decizie Viorica Dancila l-a sunat pe Iohannis la Cotroceni ca sa discute despre propunerile pentru ministerele .

Maria Grapini (PSD) il ataca pe Emmanuel Macron: Amestec in justitie? Presedintele Frantei il anuntase pe Klaus Iohannis ca o va sustine pe Kovesi la sefia Parchetului European

Europarlamentarul PSD Maria Grapini il ataca dur pe presedintele francez Emmanuel Macron, dupa ce acesta l-a anuntat pe Klaus Iohannis ca o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef.

Carmen Dan il ironizeaza pe Klaus Iohannis, in vazul tuturor. Cum era aia cu imediat adica imediat?

Carmen Dan il ia peste picior pe Klaus Iohannis. Aceasta i-a adresat ironii in public. Totul s-a petrecut dupa ce presedintele nu a avut niciun fel de reactie la demisia ministrului de Interne. Carmen Dan, ironii la dresa lui Klaus Iohannis Carmen Dan il ia peste picior pe presedintele Romaniei. Acest lucru s-a petrecut in .

Tariceanu, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie

Presedintele Senatului, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune, joi, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei, ca presedintele Klaus Iohannis a atras poporul intr-o aventura nesabuita, chemandu-l sa se pronunte cu privire la chestiuni care sunt impotriva statului de drept. Tariceanu sustine ca Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie.

Ion Tiriac, chemat in instanta de finul lui Klaus Iohannis

Ion Tiriac a ajuns in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, dupa ce finul lui Klaus iohannis, Marius Vecerdea, a contestat alegerile de la Federatia Romana de Tenis. Suparat ca a pierdut.

Carmen Dan, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Cum era aia cu imediat, adica imediat!?

Carmen Dan, fostul ministrul de Interne il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis care intarzie sa semneze eliberarea acesteia din functie. Fostul ministru il citeaza pe presedintele Klaus Iohannis care.

Exces de putere. Manevra disperata facuta de Klaus Iohannis

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, l-a asigurat vineri pe Klaus Iohannis, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca va retrage candidatura lui Francois Bohnert de la sefia Parchetului European si ca o va.

Emmanuel Macron i-a transmis lui Klaus Iohannis ca o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a transmis vineri lui Klaus Iohannis ca va retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert si ca o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European.

Tariceanu ii cere lui Klaus Iohannis sa demisioneze din functie: Sa plece imediat!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii cere demisia lui Klaus Iohannis din functia de presedinte al Romaniei, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca amnistia si gratierea persoanelor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )